Ηλεία Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Κοροβέση Ν. στον Πρόεδρο του ΔΛΤ Κυλλήνης Βαρβαρέσου Γ.

Ακούστε το άρθρο

Τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Κοροβέση Ν. υποδέχθηκε στο γραφείο του ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης κ. Βαρβαρέσος Γ., στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα. Οι δυο άντρες συζήτησαν για αναπτυξιακά θέματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή της Κυλλήνης και του Λιμένα. Ο Πρόεδρος ανέφερε ότι το Λιμάνι της Κυλλήνης αποτελεί μοχλό ανάπτυξης του Τουρισμού όχι μόνο για το Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης αλλά και για τον Νομό Ηλείας. Θα πρέπει η συνεργασία με τη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας να διανθιστεί, και να αναπτυχθεί, ενισχύοντας στις δύσκολες μέρες, που διανύουμε λόγω πανδημίας την τοπική οικονομία.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κοροβέσης Ν. αρχικά ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον Πρόεδρο του ΔΛΤ Κυλλήνης, για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, και τον διαβεβαίωσε πως η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα συνεχίσει να είναι αρωγός των προσπαθειών που καταβάλλονται με αναπτυξιακά προγράμματα, που θα δώσουν ώθηση στην Τοπική και Περιφερειακή Τουριστική Ανάπτυξη.

Όλη η επικαιρότητα