Ηλεία Πολιτική

Επίσκεψη του Ανδρεά Νικολακόπουλου στο Δημαρχείο Ζαχάρως

Τι συζητήθηκε.
Ακούστε το άρθρο

Συνάντηση με το βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Νικολακόπουλο πραγματοποίησε στο Δημαρχείο Ζαχάρως τη Δευτέρα 6/9/2021 ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος με θέμα τα σημαντικά προβλήματα της περιοχής.

Ανάμεσά τους και το Προεδρικό Διάταγμα για την προστασία του παραλιακού μετώπου το οποίο, όπως είναι γνωστό, θέτει φραγμούς  στην οικονομική δραστηριότητα της περιοχής.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.

Ειδικότερα ο κ. Αλεξανδρόπουλος ενημέρωσε τον Ηλείο βουλευτή  για ζητήματα που απασχολούν το δήμο, για τις προτάσεις που έχει καταθέσει ο δήμος στο Πρόγραμμα «ΤΡΙΤΣΗΣ»,  για τις νέες εξελίξεις σχετικά με το προεδρικό διάταγμα, την πρόταση που έχει καταθέσει ο Δήμος στην ΕΤΑΔ για την αξιοποίηση του κάμπινγκ και για την αξιοποίηση των ιαματικών πηγών του Καϊάφα, για το ΠΑΡΑ ΘΙΝ ΑΛΟΣ και γενικότερα για την κατάσταση που βιώνει ο Δήμος στην περίοδο της πανδημίας του covid 19.

Ο κ. Νικολακόπουλος ενημέρωσε το Δήμαρχο και τους συνεργάτες του για τις προοπτικές που ανοίγονται μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης, ιδιαίτερα σε ζητήματα που αφορούν στην Πολιτική Προστασία και για το σχεδιασμό της κυβέρνησης σε θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και διαβεβαίωσε ότι θα σταθεί αρωγός στα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει ο πολύπαθος δήμος Ζαχάρως.

Όλη η επικαιρότητα