WEB tv Ηλεία Πολιτική

Επίσκεψη του Α. Νικολακόπουλου στην «Ανθρώπινη Αλληλεγγύη» (vid)

Ακούστε το άρθρο

“Ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο, είναι στοιχεία που τα χρειάζεται η κοινωνία μας, ειδικά σε περιόδους που υπάρχουν δυσκολίες”.

Αυτό υπογράμμισε ο βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ. Ανδρέας Νικολακόπουλος, στην επίσκεψη που πραγματοποίησε στα γραφεία της Οργάνωσης ‘Ανθρώπινη Αλληλεγγύη’ στην Αμαλιάδα και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον πρόεδρο Απόστολο Αποστολόπουλο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο κ. Νικολακόπουλος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την δράση της ‘Ανθρώπινης Αλληλεγγύης’, που έχει ξεκινήσει από το 2004 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, στηρίζοντας οικογένειες και ευάλωτες ομάδες στο Νομό Ηλείας που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης.

Η πολύχρονη και ουσιαστική παρουσία της ‘Ανθρώπινης Αλληλεγγύης’ σχολιάστηκε με θερμά λόγια από τον Ηλείο βουλευτή, ο οποίος ευχαρίστησε τα μέλη του Συμβουλίου για την ανιδιοτελή προσφορά τους προς τον συνάνθρωπο. “Σας τιμά η δράση σας”, είπε χαρακτηριστικά και ο ίδιος δήλωσε αρωγός στην προσπάθεια.

Επικεντρώθηκε και στην διαφορετική πολιτική που ακολουθεί η σημερινή κυβέρνηση σε όλα τα επίπεδα, επισημαίνοντας ότι εξετάζονται τρόποι για στήριξη αυτών των οργανώσεων και ο ίδιος θα συμβάλει με κάθε τρόπο στην επίλυση προβλημάτων, όπως αυτά παρουσιάστηκαν από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος και τα μέλη του Συμβουλίου ευχαρίστησαν τον κ. Νικολακόπουλο για την συνεισφορά του και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν ότι θα βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία.

“Η ηθική ικανοποίηση είναι η καλύτερη ανταμοιβή”  ήταν τα λόγια του κ. Νικολακόπουλου προς τον πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο και τους προέτρεψε όλους να συνεχίσουν την εθελοντική τους δράση που είναι χρήσιμη για την κοινωνία.

Όλη η επικαιρότητα