Εκκλησία

Επίσκοπος Ωλένης: «Ο κορωνοϊός δεν είναι ψευδαίσθηση»

Ακούστε το άρθρο

Ο κορωνοϊός είναι μία πραγματικότης δεν είναι ψευδαίσθηση που κάποιοι θέλουν να πουν», επισημαίνει ο Θεοφιλέστατος Επισκόπος Ωλένης από το κρεβάτι του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο όπου νοσηλεύεται.

Ο κ. Αθανάσιος προτρέπει όλους να ακολουθούν τις οδηγίες των ειδικών προκειμένου να αντιμετωπίσουν την πανδημία.

«Και τους συμβουλεύω να προσέχουν και να υπακούουν στους κανόνες που η πολιτεία και η υγειονομική επιτροπή επιβάλλει. Είχα πάει στο τέλος του μηνός Οκτωβρίου σε τρεις εκδηλώσεις. Τώρα αν από αυτές κόλλησα; Μόνο πυρετό έχω τώρα. Τίποτα άλλο δεν έχω. Δοξολογώ το Θεό που με φύλαξε και δεν είχα σοβαρότερα προβλήματα», τόνισε μεταξύ άλλων για την περιπέτεια της υγείας που βιώνει ο Επίσκοπος Ωλένης.

Ο Θεοφιλέστατος κ. Αθανάσιος από τις 4 Νοεμβρίου είχε πυρετό και ρίγη και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου πήγε στο Νοσοκομείο του Πύργου όπου έκανε το τεστ το οποίο βγήκε θετικό. Παρέμεινε στο σπίτι του έως την Τετάρτη το μεσημέρι λόγω του ότι ο ΕΟΔΥ δεν του είχε δώσει παραπεμπτικό για το Ρίο, το οποίο πήρε μέσω ενός ιδιώτη γιατρού.

Νοσηλεύεται στο Ρίο με πυρετό χωρίς όμως να έχει κανένα άλλο σύμπτωμα και συνεχώς υποβάλλεται σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν από τον κορωνοϊό έχει επηρεαστεί κάποια άλλα λειτουργία του οργανισμού.

Από τα επιστημονικά ευρήματα που έχουν προκύψει μέχρι στιγμής από τις εξετάσεις αυτό δεν φαίνεται να έχει συμβεί. Όμως μέχρι ο πυρετός να πέσει και η κλινική του εικόνα δείξει πως δεν έχει κανένα σύμπτωμα θα παραμείνει στο Ρίο κάτω από την απαιτούμενη ιατρική φροντίδα.

Όλη η επικαιρότητα