Αθλητισμός

Επειός Ήλιδας: Έναρξη για τη νέα κολυμβητική χρονιά

Ακούστε το άρθρο

 Ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου είχαμε για το κολυμβητικό τμήμα του Επειού Ήλιδας, όλων ηλικιών και κατηγοριών. Η αγωνιστική ομάδα με τους αθλητές της, η προαγωνιστική ομάδα, με όλα τα νέα παιδιά, τα οποία διδάσκονται τα μυστικά του υγρού στοιχείου. Το τεχνικό επιτελείο, το οποίο έχει την ευθύνη της εκπαίδευσης και προετοιμασίας των αθλητών, καθώς και το ναυαγοσωστικό επιτελείο του συλλόγου, το οποίο και αυτό με τη σειρά του, συμβάλλουν στην ομαλή και απρόσκοπτη προπόνηση των αθλητών.

Με όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας και πιστή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου προπονήσεων, οι αθλητές έλαβαν τις πρώτες οδηγίες, για να ξεκινήσουν οι προπονήσεις, τόσο στη μικρή πισίνα, για τους μικρούς αθλητές, όσο και στη μεγάλη, για τους πιο προχωρημένους. Παρόντα και μέλη της διοίκησης, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του συλλόγου Θεόδωρο Σάκκο.

Η νέα σεζόν, ξεκινάει με την ελπίδα ότι η προετοιμασία των αθλητών στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Ήλιδας θα είναι απρόσκοπτη, αλλά και δεν θα προκύψουν ανάλογα προβλήματα όπως πέρσι με τον κορωνοϊό.

Ο Επειός, με τις περσινές του επιτυχίες, ανέβασε τον πήχη των προσδοκιών πολύ ψηλά και αυτό είναι κάτι το οποίο αυξάνει τις απαιτήσεις και τις υποχρεώσεις όλων στον σύλλογο.

Όλη η επικαιρότητα