Αθλητισμός

Επειός Ήλιδας: Νέος Πρόεδρος του ΣΕΠΥ ο Λάμπρος Αναστασόπουλος

Ακούστε το άρθρο

Με ανακοίνωση του ο ΣΕΠΥ έκανε γνωστό πως πραγματοποίησε εκλογές με ηλεκτρονικό τρόπο και άμεσα συγκροτήθηκε Δ.Σ. όπου νέος πρόεδρος μπήκε ο Πατρινός προπονητής του Επειού Ήλιδας Λάμπρος Αναστασόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μετά από εκλογική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24/02/2021 στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσής του, ο ΣΕΠΥ, πρωτοπορώντας, ως ένας απο τους πρώτους αθλητικούς συνδέσμους της χώρας μας, διεξήγαγε ηλεκτρονικά και αδιάβλητα  (σύμφωνα με το άρθρο 118 του ν.4764/2020) όλες τις διαδικασίες με την χρήση του συστήματος “ΖΕΥΣ”.

Δόθηκε έτσι η δυνατότητα σε όλα τα μέλη μας, απο οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και του εξωτερικού να συμμετέχουν ενεργά και η εκλογική διαδικασία να έχει μεγάλη συμμετοχή.

Παρουσιάζονται αναλυτικά τα αποτελέσματα της εκλογών του συνδέσμου μας στο site του ΣΕΠΥ.

Την Πέμπτη 25/02/2021 τα νεοκλεγέντα μέλη, ακολουθώντας τις νόμιμες διαδικασίες, συνεδρίασαν και συγκροτήθηκαν σε σώμα με την ακόλουθη σύνθεση:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Λάμπρος Αναστασόπουλος

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος

ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ελευθέριος Βούρος

ΤΑΜΙΑΣ: Νικόλαος Μπαμπάνας

ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Μιχάλης Λαζαρίδης

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ: Χρήστος Μαντζουρίδης, Ιωάννης Πρίμπας

Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους τους υποψήφιους και συναδέλφους, για την ενεργή συμμετοχή τους και όλοι μαζί να προχωρήσουμε δυναμικά προς όφελος του ΣΕΠΥ και εξυπηρετώντας τους σκοπούς του ! Καλη επιτυχία στην νέα διοίκηση”.

Όλη η επικαιρότητα