Business

Επενδύστε σε κλειδαριές ασφαλείας νέας γενιάςγια απόλυτη ασφάλεια στο χώρο σας!

Ακούστε το άρθρο

Η ασφάλεια του σπιτιού, είναι το πρώτο μέλημα όλων των ιδιοκτητών.

Οι κλειδαριές ασφαλείας νέας γενιάς, είναι η λύση που αναζητούν, όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν την προστασία της οικίας τους, από επίδοξους διαρρήκτες. Το σπίτι, είναι ο χώρος που νιώθουμε θαλπωρή, ζεστασιά και ασφάλεια. Είναι κρίμα λοιπόν, αυτά τα συναισθήματα να υποκαθίστανται από φόβο και άγχος.
Με τις κλειδαριές ασφαλείας νέας γενιάς, δεν έχετε να φοβάστε απολύτως τίποτα. Οι συγκεκριμένες κλειδαριές, θεωρούνται αδιάρρηκτες και απαραβίαστες.
Στην αγορά, κυκλοφορούν πολλά μοντέλα, διαφορετικών εταιρειών, με χαρακτηριστικά που καλύπτουν τις ανάγκες προστασίας κάθε σπιτιού. Διαβάζοντας τα χαρακτηριστικά των κλειδαριών ασφαλείας νέας γενιάς, θα αντιληφθείτε τα πλεονεκτήματά τους και θα καταλάβετε γιατί πρέπει να τις επιλέξετε για το σπίτι σας.

Γιατί να επιλέξετε κλειδαριές ασφαλείας νέας γενιάς;

  1. Διαθέτουν Defender.

Το Defender, είναι ένα σύστημα προστασίας, που όπως παραπέμπει και η ονομασία του, προστατεύει τον κύλινδρο της κλειδαριάς από τρύπημα ή θραύση. Τα defender, τοποθετούνται σε κλειδαριές ασφαλείας θωρακισμένων πορτών με κύλινδρο νέας γενιάς και ενισχύουν την προστασία τους. Τα πιο γνωστά είδη, είναι τα ατσάλινα defender και τα μαγνητικά. Τα δεύτερα προτιμώνται σε θωρακισμένες πόρτας ασφαλείας όμως και τα δύο είδη, εφαρμόζουν σε όλα τα είδη πορτών ασφαλείας, ανεξαρτήτως υλικού.

  1. Έχουν κύλινδρο ασφαλείας νέας τεχνολογίας.

Οι κύλινδροι ασφαλείας ή υπερασφαλείας νέας τεχνολογίας, διαθέτουν αντικλεπτικές ιδιότητες, συστήματα κατά του σπασίματος και κατά του τρυπήματος και προστασία αντιγραφής κλειδιών. Επιπλέον, η ανθεκτικότητα του υλικού τους, εξασφαλίζει υψηλή αντοχή σε κάθε απόπειρα διάρρηξης.

  1. Τα κλειδιά τους παραδίδονται με κάρτα ιδιοκτησίας.

Τα κλειδιά των κλειδαριών ασφαλείας νέας γενιάς, παραδίδονται στον ιδιοκτήτη με κάρτα ιδιοκτησίας, ούτως ώστε να μην μπορεί να γίνει αντιγραφή τους. Τα συγκεκριμένα κλειδιά, είναι κωδικοποιημένα και δεν μπορούν να βγουν αντικλείδια. Τα αντικλείδια βγαίνουν, μόνο εφόσον προσκομίσετε την κάρτα ιδιοκτησίας. Εάν λοιπόν κάποιος προσπαθήσει να βγάλει αντικλείδι για την κλειδαριά σας, δε θα τα καταφέρει.

  1. Διαθέτουν Σύστημα μπλοκαρίσματος και Σύστημα καταπέλτη.

Σε πιθανή απόπειρα παραβίασης της κλειδαριάς, η κλειδαριά μπλοκάρει τον οδηγό και τον αφαλό. Στην απίθανη περίπτωση που ο αφαλός σπάσει, τότε μπαίνει σε λειτουργία το σύστημα καταπέλτη, το οποίο πέφτει και μπλοκάρει τους πείρους. Όπως καταλαβαίνετε, οι κλειδαριές ασφαλείας νέας γενιάς, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο στους διαρρήκτες.

  1. Έχουν και Σύστημα κατά του σπασίματος του αφαλού.

Άλλο ένα σύστημα που προστατεύει τον αφαλό από το να σπάσει. Υπάρχει στις κλειδαριές ασφαλείας κυλίνδρου, είναι ατσάλινο και τοποθετείται κάτω από τον αφαλό, δημιουργώντας αντίσταση στο σπάσιμο.

  1. Οι διαρρήκτες δεν γνωρίζουν την τεχνολογία τους.

Εάν νομίζετε ότι οι διαρρήκτες γνωρίζουν πως να ανοίξουν τις κλειδαριές ασφαλείας νέας γενιάς, κάνετε πολύ μεγάλο λάθος. Οι σύγχρονες κλειδαριές, διαθέτουν τεχνολογία που δεν είναι γνωστή στους ληστές κι έτσι δεν επιχειρούν να τις παραβιάσουν. Ωστόσο, οι ειδικοί ασφαλείας προτείνουν την αντικατάσταση των παλαιών κλειδαριών του σπιτιού με νέες κλειδαριές τελευταίας τεχνολογίας κάθε πέντε χρόνια.

Οι κλειδαριές ασφαλείας νέας γενιάς, αποτελούν ιδανική επιλογή για να ασφαλίσετε το σπίτι σας. Ένας έμπειρος τεχνικός, μπορεί να αναλάβει την επαγγελματική τοποθέτηση της κλειδαριάς στην πόρτα ασφαλείας και να σας δώσει και την πιστοποίηση ασφαλείας, που συνοδεύει το μοντέλο που έχετε επιλέξει.

Μην αναβάλλετε για αύριο ό,τι μπορείτε να κάνετε σήμερα. Ασφαλίστε το σπίτι σας με κλειδαριές ασφαλείας νέας γενιάς που θα αποκτήσετε από εξειδικευμένα καταστήματα κλειδαριών και απαλλαγείτε από περιττό άγχος και στρες!

Όλη η επικαιρότητα