Αρκαδία

Επιβεβαιωμένο κρούσμα στο Γυμνάσιο Βυτίνας

Ακούστε το άρθρο

Ενημέρωση για τις ενέργειες που λαμβάνουν χώρα εκ μέρους του Δήμου Γορτυνίας

Νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό από τη Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης Αρκαδίας ότι, αναστέλλεται η λειτουργία της Α’ τάξης του Γυμνασίου Βυτίνας από 15.02 έως 28.02.2021, καθώς υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμαCOVID-19 μεταξύ των μαθητών του σχολείου.

Εκ μέρους του Δήμου Γορτυνίας και του Δημάρχου, κ. Στάθη Κούλη, σας κάνουμε γνωστό ότι, ο δημοτικός μηχανισμός όντας σε πλήρη ετοιμότηταδιαχειρίζεται ήδη αυτή την δυσάρεστη εξέλιξη. Συγκεκριμένα, εχθές Κυριακή 14.02, απολυμάνσεις διενεργήθηκαν σε όλες τις σχολικές μονάδες της Βυτίνας (Νηπιαγωγείο,Δημοτικό Σχολείο,Γυμνάσιο καιΛύκειο). Ενώ, σήμερα,κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ. πραγματοποίησε τεστ ανίχνευσης του ιού στα μέλη της σχολικής κοινότητας, μαθητές και εκπαιδευτικούς καθώς και σε όλους τους κατοίκους της Βυτίνας, προκειμένου να χαρτογραφηθεί η κατάσταση και να γίνουν γνωστές στις Αρχές οι διαστάσεις που έχει λάβει. Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί σειρά επαναληπτικών τεστ.

Ο κ. Κούλης σε άριστη συνεργασία με τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων, συντονίζει προσωπικά την κατάσταση. Σύντομα θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση σχετικά με τα γεγονότα.

Στέλνουμε τις θερμές μας ευχές για καλή και ταχεία ανάρρωση καθώς και την θετική μας σκέψη στον μαθητή/μαθήτρια του Γυμνασίου Βυτίνας και στεκόμαστε νοερά στο πλευρό του/της.

Όλη η επικαιρότητα