Super league

ΕΠΟ: Θα γίνει έρευνα εάν προκύπτουν ευθύνες της Ομοσπονδίας για τη διαρροή του συμβολαίου του Σιαμπάνη

Ακούστε το άρθρο

Η διαρροή των προσωπικών στοιχείων και των συμβολαίων του Μάριου Σιαμπάνη, όπως και το πρόβλημα με το έγγραφο του Κρίστινσον αποτέλεσαν πεδία αντιπαράθεσης στο Δ.Σ. της ΕΠΟ. 

Ο Μάριος Σιαμπάνης είδε τα προσωπικά του στοιχεία να βλέπουν το φως της δημοσιότητας και να τίθεται σε κίνδυνο εκείνος και η οικογένειά του. Είδε τα συμβόλαιά του να βγαίνουν στη… φόρα και να στοχοποιείται.

Στο Δ.Σ. της Πέμπτης στην ΕΠΟ υπήρξαν αντιπαραθέσεις πάνω σε αυτό το θέμα. Συζητήθηκε το εάν προκύπτουν ευθύνες και της ΕΠΟ πάνω στο θέμα αυτό και εκείνο που αναφέρθηκε και διαρρέεται είναι πως θα γίνει μία άτυπη εσωτερική έρευνα. Μία έρευνα για το εάν υπάρχουν ή όχι ευθύνες της ΕΠΟ πάνω σε αυτό το ζήτημα. Από εκεί και πέρα σχετικά με την αργοπορία της αποστολής του εγγράφου για τον Κρίστινσον προς τον Ολυμπιακό ειπώθηκε πως η ΕΠΟ πήρε προθεσμία μέχρι σήμερα 17 του μηνός και ότι οι ερυθρόλευκοι δεν θα έχουν καμία επίπτωση. Εννοείται πως τα σχετικά παράπονα για την υπόθεση Κρίστινσον διατυπώθηκαν από πλευράς των ερυθρόλευκων.

Υπήρξε και μία πρόταση από πλευράς Κλάτενμπεργκ. Ο Άγγλος ψάχνει μία φόρμουλα ώστε οι Ενώσεις να έχουν έσοδα για την εκπαίδευση των διαιτητών τους. Έτσι επανήλθε στο προσκήνιο η πρόταση να δίνουν ένα αντίτιμο στις Ενώσεις οι ρέφερι, κάτι που είχε καταργηθεί επί Περέιρα. Είναι κάτι που θα συζητηθεί και για το οποίο απόφαση δεν υπήρξε.

Πηγή: gazzetta.gr/

Όλη η επικαιρότητα