Ποδόσφαιρο

ΕΠΟ: «Προσωπικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου ο Αντώνης Γεωργιάδης»

Ακούστε το άρθρο

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Έλληνα προπονητή με τις περισσότερες παρουσίες σε πάγκους ομάδων επιπέδου Α΄ Εθνικής κατηγορίας, Αντώνη Γεωργιάδη, σε ηλικία 85 ετών.

Η ΕΠΟ εξέφρασε τη θλίψη της για την απώλεια «μίας προσωπικότητας του ελληνικού ποδοσφαίρου» εκφράζοντας θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του πρώην Ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής ανδρών.

Στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή της για τον θάνατο του Αντώνη Γεωργιάδη η ΕΠΟ αναφέρει:

«Ο πρόεδρος Ευάγγελος Γραμμένος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού Αντώνη Γεωργιάδη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών.

Ο Αντώνης Γεωργιάδης, προσωπικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής για μια δεκαετία στη Δόξα Δράμας, ενώ ως προπονητής εργάστηκε σε πολλές ελληνικές ομάδες, μεταξύ των οποίων Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Άρης, ΑΕΛ, ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα και Δόξα Δράμας. Είναι ο προπονητής με τις περισσότερες παρουσίες σε πάγκους ομάδων επιπέδου Α΄ Εθνικής κατηγορίας, με 586 παιχνίδια.

Την τριετία 1989-92 ήταν ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας, στον πάγκο της οποίας κάθισε σε σε τριάντα αγώνες.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Όλη η επικαιρότητα