ΕΠΣ Ηλείας

ΕΠΣ Ηλείας: Διευκρινίσεις για τις εκλογές

Ακούστε το άρθρο

Γίνεται γνωστό ότι έχει αποσταλεί η πρόσκληση για την Τακτική Εκλογική Γενική Συνέλευση μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στους υπεύθυνους αλληλογραφίας των σωματείων με δικαίωμα συμμετοχής στην Γ.Σ. ΕΠΣΗ με εταιρία ταχυμεταφοράς αλλά και με e-mail στο δηλωμένο κατά τη δήλωση συμμετοχής e-mail των σωματείων.

Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής των δικαιολογητικών των υποψηφίων από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΣΗ.

Υπενθυμίζεται ότι η Τακτική Εκλογική Γενική Συνέλευση θα γίνει την Παρασκευή 14η Μαΐου 2021 και ώρα 16:00 στο Ενωσιακό Γήπεδο «ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ».

Με την κατάθεση της υπόδειξης υποψηφίου και του πληρεξουσίου σωματείου είναι υποχρεωτική και η κατάθεση επικυρωμένου αντιγράφου πρακτικού του Δ.Σ.
Παραλαβή δικαιολογητικών υποψηφίων και πληρεξουσίων σωματείων

Τα γραφεία της ΕΠΣΗ θα είναι ανοιχτά καθημερινά από την Τετάρτη 05 Μαΐου 2021 και ώρες 12:00 – 15:00 για την παραλαβή των δικαιολογητικών των υποψηφίων αλλά και των πληρεξουσίων των σωματείων ενόψει των προγραμματισμένων αρχαιρεσιών της ΕΠΣΗ στις 14-05-2021.

Τα ως άνω δύναται να αποσταλούν και μέσω e-mail στο επίσημο e-mail της ΕΠΣ Ηλείας epsilia@otenet.gr.

Εγγραφή – επικαιροποίηση στοιχείων στο μητρώο της ΓΓΑ

Από την ΕΠΣ Ηλείας, παρακαλούνται οι παράγοντες των σωματείων να επισκεφτούν την επίσημη ιστοσελίδα της Γ.Γ.Α. για την εγγραφή – επικαιροποίηση των στοιχείων των σωματείων στο ηλεκτρονικό μητρώο της Γ.Γ.Α.

Οι αιτήσεις του 2020 που υποβλήθηκαν από 01/01/2021 έως και 19/04/2021 δε λαμβάνονται υπόψη και απαιτείται το Σωματείο να υποβάλλει εκ νέου Αίτηση για το 2021, όπως και τα υπόλοιπα Σωματεία.

Τα σωματεία που είτε υπέβαλαν αίτηση το 2020 είτε όχι θα πρέπει να επεξεργασθούν ξανά την αίτηση τους και να την υποβάλλουν ξανά για το έτος 2021.

Για περισσότερες διευκρινήσεις ανατρέξτε στο ΦΕΚ Β 1593/20-04-2021 καθώς και στην σελίδα μητρώου σωματείων της Γ.Γ.Α.

Όλη η επικαιρότητα