Αχαϊα

«Εργαστήρια Ζωγραφικής στο σταθμό του οδοντωτού στο Διακοπτό, το Σαββατοκύριακο 12-13 Ιουνίου»

ΠΙΝΑΚΑΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑΣ ΣΕ ΜΧΑΝΗ ΤΡΕΝΟΥ
Ακούστε το άρθρο

Εικαστικά εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν, για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Ιουνίου 10 – 12 το πρωί, στο σταθμό του οδοντωτού σιδηροδρόμου Διακοπτού. Οι δράσεις γίνονται στο πλαίσιο ανάδειξης του οδοντωτού Διακοπτού – Καλαβρύτων, ο οποίος συμπληρώνει φέτος 125 χρόνια από την έναρξη της λειτουργίας του.

Πιο συγκεκριμένα ο εικαστικός Αλέξης Ασημακόπουλος θα καθοδηγήσει τους συμμετέχοντες, να ζωγραφίσουν θέματα εμπνευσμένα από τον Οδοντωτό και τη μαγευτική διαδρομή του από τη θάλασσα έως το βουνό καθώς και την ιστορία της περιοχής.

Η συμμετοχή θα είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τους συμμετέχοντες, ενώ θα εφαρμοστούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της διασποράς του covid – 19.

Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Leader και την ενταγμένη πράξη στο τοπικό πρόγραμμα της ΟΤΔ «Αχαΐα – Αναπτυξιακή Α.Ε.» με τίτλο: «Οδοντωτός το Τρένο της Τέχνης» που υλοποιεί η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

Πληροφορίες Προγράμματος Leader:

Η Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αιγιαλείας είναι φορέας υλοποίησης και ανάδοχος της ενταγμένης Πράξης με τίτλο: «Οδοντωτός το Τρένο της Τέχνης» και κωδικό Ο.Π.Σ.Α.Α. 0011062646, στο πλαίσιο τουΜέτρου 19: «ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (CLLD)- LEADER» toy PAA 2014-2020, Yπομέτρο 19.2, Yποδράση 19.2.4.4. με τίτλο «Ενίσχυση Πολιτιστικών Εκδηλώσεων».

Όλη η επικαιρότητα