Αχαϊα

Εργατικό Δυστύχημα Πάτρα: Σήμερα η κηδεία του χειριστή της τσάπας Βασίλη Ηλιόπουλου (PHOTO)

Ακούστε το άρθρο

Δικογραφία για παράβαση της εργατικής νομοθεσίας και για ανθρωποκτονία από αμέλεια, σχηματίσθηκε από το Γ’ Αστυνομικό Τμήμα,  σε βάρος του ιδιοκτήτη της κατοικίας, τμήμα της οποίας κατέρρευσε το μεσημέρι της Πέμπτης, τραυματίζοντας θανάσιμα τον 46χρονο χειριστή σκαπτικού μηχανήματος, Βασίλη Κ. Ηλιόπουλου, πατέρα 4 παιδιών.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε, στην περιοχή των Τσουκαλεΐκων Πάτρας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, ο άτυχος άνδρας ενώ προέβαινε σε έλεγχο τοιχοποιίας ετοιμόρροπης οικίας, ως χειριστής μηχανήματος έργου, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, τμήμα της οικίας κατέρρευσε, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο δήμαρχος Πατρέων εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια, καθώς η σύζυγος του 50χρονου εργαζόταν σε υπηρεσία του δήμου. “Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τη θλίψη του για τον τραγικό θάνατο Βασίλη Κ. Ηλιόπουλου, πατέρα τεσσάρων παιδιών και συλλυπείται θερμά την σύζυγό του, Μαρία Σακελαρίου, εργαζόμενη στο Δημοτικό Βρεφοκομείο του Δήμου”. 

Τα συλλυπητήριά του, εξέφρασε στην οικογένεια του εκλιπόντος και ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο οποίος γνώριζε τον Βασίλη Ηλιόπουλο, λόγω της καταγωγής του και της επαγγελματικής του ενασχόλησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος εκτελούσε εργασίες κατεδάφισης παλαιού σπιτιού και χειριζόταν μια τσάπα, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, αποκολλήθηκε ένας τοίχος και τον καταπλάκωσε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Τη σορό του άτυχου άνδρα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τη μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο άτυχος Βασίλης Ηλιόπουλος, ζούσε τα τελευταία χρόνια με την οικογένειά του στα Βραχνέικα. 

Με τη σύζυγό του, η οποία εργάζεται στον δήμο Πατρέων, είχαν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, τρία κορίτσια και ένα αγόρι, ηλικίας 15 έως 21 ετών.

Θλίψη επικρατεί και στην κοινότητα του Φλόκα Δυτικής Αχαϊας, όπου ζουν μέχρι και σήμερα οι γονείς του Βασίλη Ηλιόπουλου.
Όλοι κάνουν λόγο για έναν πολύ καλό οικογενειάρχη και σωστό επαγγελματία.

Ο άτυχος άνδρας, εκτός από ιδιωτικά έργα, αναλάμβανε και δημόσια και ένα από αυτά στα οποία είχε λάβει μέρος, ήταν η διαμόρφωση του παραλιακού μετώπου του Αιγίου.

tempo24.gr

Όλη η επικαιρότητα