Lifestyle

Εριέττα Κούρκουλου: Υπέρλαμπρος γάμος στη Μύκονο – Την συνόδεψε η Μαριάννα Λάτση

Ακούστε το άρθρο

Στο νησί των Ανέμων πραγματοποιήθηκε ο γάμος της Εριέττας Κούρκουλου και του επιχειρηματία Βύρωνα Βασιλειάδη. Το μυστήριο τελέστηκε σε εκκλησάκι στην παραλία του Αγραρίου, που φημίζεται για τα γαλαζοπράσινα νερά και την χρυσαφένια αμμουδιά. Τα αρχικά σχέδια του ζευγαριού ήταν να γίνει ο γάμος στο Δεσποτικό, ένα νησάκι ανάμεσα στην Πάρο και την Αντίπαρο, αλλά εξαιτίας της πανδημίας αποφάσισαν να τον μεταφέρουν στην Μύκονο.

Η νύφη έφτασε στην εκκλησία μέσα σε καταιγισμό σφυριγμάτων και κατευθύνθηκε αμέσως στον γαμπρό που την περίμενε στο εκκλησάκι με ένα πλατύ χαμόγελο ευτυχίας. Ιδιαίτερα κομψή ήταν η Μαριάννα Λάτση, η οποία συνόδευε την Εριέττα και την παρέδωσε στον γαμπρό. Το παρόν έδωσαν σημαντικά άτομα του επιχειρηματικού κόσμου και όχι μόνο.

Οι ντισκομπάλες και ο Νίκος Οικονομόπουλος

Η νύφη ήταν υπέρλαμπρη, φορώντας ένα δαντελένιο νυφικό του Έλληνα σχεδιαστή Vrettos Vrettakos και ένα μακρύ πέπλο, το οποίο δυσκολεύτηκε να κοντρολάρει λόγω του αέρα. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η κολλητή της φίλη, Μαριάννα και ο Βαγγέλης Τσουκαλάς. Στο προσκλητήριο ζητήθηκε από τους καλεσμένους αντί για δώρο γάμου να συμβάλλουν αν επιθυμούν στον οργανισμό «Save a greek stray», που μεριμνά για τα αδέσποτα ζωάκια. Πρόκειται για έναν οργανισμό με τον οποίο ασχολείται ενεργά η Εριέττα.

Μετά την ανταλλαγή των όρκων αιώνιας αγάπης και πίστης, σύμφωνα με το Mykonos Live TV, οι νεόνυμφοι δεξιώθηκαν τους 100 περίπου καλεσμένους τους στην παραλία του Αγραρίου, η οποία είχε διαμορφωθεί και στολιστεί καταλλήλως για την περίσταση. Εντύπωση προκάλεσαν οι ντισκομπάλες που ήταν διάσπαρτες στην άμμο. Το γαμήλιο γλέντι περιλάμβανε vegan μενού, σκηνοθετημένο πρόγραμμα με φαντασμαγορικά βεγγαλικά και live εμφάνιση του τραγουδιστή Νίκου Οικονομόπουλου, ο οποίος ανέλαβε την διασκέδαση μαζί με την ροκ μπάντα 1550. Το μικρόφωνο πήρε για λίγα λεπτά και ο καλός φίλος της οικογένειας, Κώστας Μαρτάκης, αλλά και η Τάμτα, όπου εκτίναξαν το κέφι των καλεσμένων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Summer times ❤️ Bests friends ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fan Club Erietta Kourkoulou (@ofc_eriettakourkoulou) στις

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι είχε επισκεφθεί αρκετές φορές το προηγούμενο διάστημα το νησί των Ανέμων, προκειμένου να βεβαιωθούν ότι όλες οι λεπτομέρειες του γάμου θα είναι στην εντέλεια για τη μεγάλη βραδιά.

Bachelor

Το πάρτι πάντως είχε ξεκινήσει από το περασμένο Σάββατο. Από νωρίς το πρωί στο Κουφονήσι είχαν δέσει δίπλα στο «Paris» της Μαριάννας Λάτση και το σκάφος του γιου της Πάρη Κασιδόκωστα και δύο τρία ακόμα πολυτελή γιοτ. Το γλέντι ξεκίνησε στο μπαρ Μύλος με εκατό περίπου καλεσμένους, οι οποίοι διασκέδασαν μέχρι τις πρωινές ώρες και συνεχώς ύψωναν τα ποτήρια τους ευχόμενοι στην Εριέττα και τον Βύρωνα: «η ώρα η καλή». Μέσα σε γέλια, χορούς, τραγούδια και ευχές κύλησε το Σάββατο, λοιπόν, για να επαναληφθεί ξανά ένα πάρτι την Κυριακή και πάλι στο μπαρ Μύλος, με τη εκπληκτική θέα του αρχιπελάγους.

Εριέττα Κούρκουλου
Εριέττα Κούρκουλου και Βύρωνας Βασιλειάδης (Copyright: Papadakis Press)

Εριέττα Κουρκουλου: Η «διαφορετική» ζωή της

Η Εριέττα Κούρκουλου εχει σπουδάσει κοινωνιολογία, ενώ παράλληλα ασχολείται με το σχέδιο μόδας και είναι επισης ιδρύτρια του οργανισμού «Save a greek stray». Η Εριέττα, κόρη του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση έχει συνηθίσει από μικρή να στέκεται μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας.

Έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνιση της στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου στην πρεμιέρα της παράστασης «Ηλέκτρα» του Πέτερ Στάιν. Έκτοτε παρέμεινε στο προσκήνιο, όπως βέβαια της ταιριάζει, αφού αποτελεί και αυτή διάδοχο της δυναστείας του Λάτση, ενώ όσοι την ακολουθούν στα social media θαυμάζουν πολύ συχνά τις selfie που δημοσιεύει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

This girl is do perfect 👌🔝❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fan Club Erietta Kourkoulou (@ofc_eriettakourkoulou) στις

Είναι μόλις 27 ετών και όσοι την ξέρουν από κοντά, κάνουν λόγο για ένα κορίτσι χαμηλών τόνων γεμάτο όνειρα για δημιουργία. Παρότι δεν μιλάει για την οικογένειά της, έχει πει σε συνέντευξή της στο παρελθόν: «Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι που να μην θαυμάζω στην οικογένειά μου. Με στηρίζουν πάντα σε ό,τι πιστεύω πως πρέπει να κάνω, ακόμα και όταν οι ίδιοι δεν είναι απόλυτα πεπεισμένοι σε αυτό. Δεν νομίζω ότι είναι ανάγκη, όμως, να μιλάω για την οικογένειά μου». Η αδυναμία που έχει στην οικογένειά της είναι πολύ μεγάλη, όπως και στον αδελφό της Πάρη Κασιδόκωστα, γιο της Μαριάννας Λάτση από τον πρώτο της γάμο. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Το κοριτσάκι μας το πανέμορφο ❤️ Το Εριεττακι μας ❤️ #EriettaKourkoulou #EriettaKourkoulouLatsi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fan Club Erietta Kourkoulou (@ofc_eriettakourkoulou) στις

Η Εριέττα δεν σκέφτηκε ποτέ να ασχοληθεί με το θέατρο γιατί θεωρεί ότι ο πατέρας ήταν καλύτερος σε αυτό που έκανε και δεν θα τολμούσε σε καμία περίπτωση να συγκριθεί μαζί του. Μάλιστα έχει πει: «Προτιμώ να καμαρώνω το δικό του ταλέντο γιατί ελάχιστοι το έχουν σε αυτό το βαθμό και σίγουρα εγώ δεν είμαι μία από αυτούς».

via

Όλη η επικαιρότητα