Ψυχαγωγία

Ζακέτα να πάρεις: Αποκλειστική πρεμιέρα πριν την επίσημη και μόνο για 4 ώρες, μέσα από το ERTFLIX

Ακούστε το άρθρο

Δυνατά στη μυθοπλασία έχει μπει η ΕΡΤ και το νέο προϊόν της Δημόσιας Τηλεόρασης ακούει στον τίτλο «Ζακέτα να πάρεις».

Η νέα σειρά της ΕΡΤ ενώνει την Ελένη Ράντου με τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη και τη Φωτεινή Μπαξεβάνη, οι οποίες κρατούν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η πρεμιέρα της σειράς της ΕΡΤ1, «Ζακέτα να πάρεις» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 27 Μαρτίου 2021, στις 20:00 και στην συνέχεια θα μεταδίδεται κάθε Σαββατοκύριακο την ίδια ώρα.

Πριν όμως την επίσημη πρεμιέρα μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ, η σειρά θα κάνει μια άλλη αποκλειστική πρεμιέρα μέσα από την πλατφόρμα ERTFLIX.

Το πρώτο επεισόδιο της νέας κωμικής σειράς της ΕΡΤ, «Ζακέτα να πάρεις» θα «ανέβει» στην πλατφόρμα πριν την επίσημη πρεμιέρα.

Όποιος επισκεφθεί το ERTFLIX, τη Δευτέρα 22 Μαρτίου στις 20:00, θα βρει το πρώτο επεισόδιο της σειράς το οποίο θα παραμείνει διαθέσιμο για θέαση μόνο για 4 ώρες.

Η πλοκή της σειράς

Τρεις μανούλες αποφασίζουν να μετακομίσουν στην Αθήνα για τους γιους τους.

Και μόνο η ιδέα φαντάζει φοβερή, αλλά γίνεται ακόμα πιο απρόβλεπτη με τις Ελένη Ράντου, Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Φωτεινή Μπαξεβάνη, στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η πρώτη είναι η Φούλη, μάνα με καριέρα σε νυχτερινά κέντρα, η δεύτερη η Δέσποινα, μάνα με κανόνες και καλούς τρόπους, και η τρίτη η Αριστέα, μάνα με τάπερ και… ξεμάτιασμα. Όσο διαφορετικές κι αν είναι, όμως, καθεμιά με τον τρόπο της θα αναστατώσει για τα καλά τη ζωή του μοναχογιού της.

Ο Βασίλης Αθανασόπουλος ενσαρκώνει τον Μάνο, γιο της Δέσποινας, τον μικρότερο, μάλλον ομορφότερο και σίγουρα πιο άστατο ως χαρακτήρα από τα τρία αγόρια. Ο Παναγιώτης Γαβρέλας είναι ο Ευθύμης, το καμάρι της Αριστέας, που τρελαίνεται να βλέπει μιούζικαλ και να συζητάει τα πάντα με τη μαμά του, ενώ ο Μιχάλης Τιτόπουλος υποδύεται τον Λουκά, τον γιο της Φούλης και οικογενειάρχη της παρέας, που κατά κύριο λόγο σβήνει τις φωτιές ανάμεσα στη μάνα του και τη γυναίκα του.

Φυσικά, από το πλευρό των τριών γιων δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι γυναίκες. Την Ευγενία, σύζυγο του Λουκά και νύφη «λαχείο» για τη Φούλη, ενσαρκώνει η Αρετή Πασχάλη. Τον ρόλο της ζουζούνας φιλενάδας του Μάνου, Τόνιας, ερμηνεύει η Ηρώ Πεκτέση, ενώ στον ρόλο της κολλητής φίλης του Ευθύμη, της γλυκιάς Θάλειας, διαζευγμένης με ένα 6χρονο παιδί, θα δούμε την Αντριάνα Ανδρέοβιτς.

Τον ρόλο του Παντελή, του γείτονα που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της Δέσποινας, με τα αισθήματα και τις… σφολιάτες του, ερμηνεύει ο Κώστας Αποστολάκης.

Πηγή: newsbeast

Όλη η επικαιρότητα