Life

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα.
Ακούστε το άρθρο

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ο Ήλιος εισέρχεται στον τομέα της συνεργασίας σου όπου και θα παραμείνει έως τις 12/10. Αυτός ο κύκλος αναδεικνύει την ανάγκη για ανθρώπους, καλύτερη ισορροπία και προοπτική. Είσαι πιο πρόθυμη να προσαρμοστείς στις ανάγκες των άλλων. Η κοινωνική σου ζωή μπορεί να φωτιστεί με τον Ερμή και τον Άρη στην ίδια περιοχή του χάρτη σου. Σήμερα η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο ζωντανεύει τα συναισθήματά σου και αναδεικνύει την ανεξαρτησία σου.

Ταύρος
Ο κύκλος που ξεκινά από σήμερα δεν αφορά στην αναγνώριση ή τις επαγγελματικές φιλοδοξίες σου, αντίθετα είναι μια εξαιρετική διέλευση για την αυτοέκφραση και τη δημιουργία των θεμελίων για μελλοντική επιτυχία. Σήμερα έχεις την τάση να δίνεις στον εαυτό σου περισσότερο χρόνο για σκέψη και ξεκούραση. Ακόμα κι έτσι, όσο περνούν οι ώρες μπορεί να αισθάνεσαι ανυπόμονη καθώς ο κυβερνήτης σου η Αφροδίτη έρχεται σε αντίθεση με τον Ουρανό.

Δίδυμοι
Ο Ήλιος σήμερα διέρχεται στον τομέα της δημιουργικότητας και της ευχαρίστησής σου. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου η ανάγκη να εκφραστείς είναι έντονη και γίνεσαι πιο στοργική και παιχνιδιάρα. Η συναισθηματική σου ζωή γίνεται πιο πολύχρωμη και η εστίαση μετατοπίζεται σε πιο δημιουργικές ασχολίες. Νέες γνωριμίες και περιπέτειες σου δίνουν την ευκαιρία να αναγνωρίσεις τις πραγματικές συναισθηματικές σου ανάγκες.

Καρκίνος
Ο Ήλιος εισέρχεται σήμερα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας κι έτσι τις επόμενες εβδομάδες θα θελήσεις να εξοικονομήσεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου. Αυτή η διέλευση βοηθά στη χαλάρωση του ρυθμού και στη βελτίωση της συγκέντρωσής σου. Το επίκεντρο ωστόσο είναι η μακροπρόθεσμη ασφάλεια και οι βελτιώσεις των συνθηκών διαβίωσής σου. Χτίζεις μια καλύτερη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και εσύ που είσαι μόνη, ξεκαθαρίζεις τις ανάγκες σου και ασχολείσαι με άτομα που κάτι έχουν να σου δώσουν.

Λέων
Ο Ήλιος κατευθύνεται στον τομέα των επικοινωνιών σου σήμερα και κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου η προσέγγιση, η μάθηση και η σύνδεση είναι οι προτεραιότητές σου. Η καθημερινότητα αυξάνει ρυθμό όμως η ενέργειά σου είναι ανεβασμένη και καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις. Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στον πνευματικό σου τομέα και αναζητάς έμπνευση τόσο στα εργασιακά όσο και στα προσωπικά σου.

Παρθένος
Ο Ήλιος εισέρχεται στον ηλιακό 2ο οίκο σου κι έτσι τις επόμενες εβδομάδες εστιάζεις και επενδύεις περισσότερο σε πρακτικά ζητήματα, σταθερότητα, άνεση ή ικανότητα κερδοφορίας. Θέλεις να αυξήσεις τους πόρους σου, να φροντίσεις πολύτιμα αντικείμενα, να αναπτύξεις τα ταλέντα σου και να εδραιωθείς. Η σημερινές μετακινήσεις ευνοούν τη συναισθηματική σου ζωή.

Ζυγός
Ο Ήλιος σήμερα εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο ωθώντας σε να βγεις από το κέλυφός σου. Ήρθε η ώρα να λάμψεις και να διακριθείς για τις δυνατότητες, τα ταλέντα και τη γοητεία σου. Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα της συνεργασίας και των σχέσεών σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να μεγαλουργήσεις. Απρόβλεπτα συναισθήματα μεταλλάσουν τις ανάγκες και τις συμπεριφορές σου στα συναισθηματικά.

Σκορπιός
Ο Ήλιος εισέρχεται σήμερα στον τομέα της ιδιωτικότητάς σου υπενθυμίζοντάς σου την ανάγκη για χρόνο, για θεραπεία, συγχώρεση και ξεκούραση. Πιθανά να θελήσεις να επανεξετάσεις συγκεκριμένα έργα ή διαδρομές προετοιμασίας. Στόχος είναι να ανασυγκροτηθείς και να ανανεωθείς. Σήμερα με μια αντιπαράθεση Αφροδίτης – Ουρανού οι άλλοι ή τα συναισθήματά σου μπορεί να σε εκπλήξουν.

Τοξότης
Οι αλλαγές στο πρόγραμμά σου σήμερα μπορεί να δημιουργήσουν ένα χάος και να έρθουν κρυμμένες ανησυχίες σου στην επιφάνεια. Εάν νιώθεις πως έχεις μείνει λίγο στάσιμη μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να απελευθερώσεις κάποια δημιουργικότητα και να κάνεις ή να επιλέξεις κάτι λίγο διαφορετικό. Όσο περούν οι ώρες η ενέργειά σου επανέρχεται και έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με την προσωπική και ερωτική σου ζωή.

Αιγόκερος
Ο Ήλιος μετακομίζει στον ηλιακό 10ο οίκο σου σηματοδοτώντας έναν κύκλο που φέρνει περισσότερη δύναμη και προσοχή στην καριέρα και τις ευθύνες της. Οι εβδομάδες που έρχονται είναι ενεργές για την αναγνώριση και την αξία των στόχων και φιλοδοξιών σου. Έχεις επενδύσει πιο δυναμικά στα επιτεύγματα και τις φιλοδοξίες σου κι αυτό σταδιακά θα αποδώσει καρπούς. Η συναισθηματική σου ζωή δεν βρίσκεται στις προτεραιότητές σου.

Υδροχόος
Οι επόμενες εβδομάδες από σήμερα κιόλας είναι ευνοϊκές για να καλλιεργήσεις το πνεύμα σου, να αναπτυχθείς, να επεκταθείς, να μάθεις και να κατανοήσεις. Είσαι σε θέση να δεις πέρα από τα συνήθη όρια και να τολμήσεις να πάρεις πρωτοβουλίες, να δείξεις τις ικανότητές σου και να διακριθείς. Ίσως θα πρέπει να κάνεις κάποιες αναθεωρήσεις στη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή.

Ιχθείς
Ο Ήλιος κινείται στον τομέα της οικειότητάς σου σήμερα και έτσι τον επόμενο μήνα παίρνεις τη ζωή σου και τις βαθύτερες ανάγκες σου πιο σοβαρά. Αυτός ο κύκλος έχει ισχυρές δυνατότητες για θεραπεία, παρατήρηση και στρατηγική. Σήμερα αναζητάς μια σταθερότητα για αυτό και οι κινήσεις σου είναι μελετημένες και προσεκτικές. Η συναισθηματική σου ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της.

Πηγή: TLIFE

Όλη η επικαιρότητα