Ηλεία

Ηλεία: Διακινητής ναρκωτικών συνελήφθη μετά από επεισοδιακή καταδίωξη

Ακούστε το άρθρο
  • Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου κατάσχεσαν περισσότερα από 3,5 κιλά κάνναβης και ζυγαριά ακριβείας

  • Ο δράστης για να διαφύγει της σύλληψης ανέπτυξε ταχύτητα με το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια συγκρούστηκε με υπηρεσιακό όχημα

Σε μια περιπετειώδη σύλληψη ενός ημεδαπού άνδρα μετά από καταδίωξη διαρκείας, προχώρησαν το πρωί της Πέμπτης σε χωριό της Ηλείας οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, με τον άνδρα να κατηγορείται για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και επικίνδυνη οδήγηση.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί αξιοποιώντας στοιχεία και πληροφορίες, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του δράστη κατά την οποία βρήκαν και κατάσχεσαν οκτώ συσκευασίες με συνολικά 3 κιλά και 530 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και μια ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα της ναρκωτικής ουσίας.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, ο δράστης επέστρεφε στην οικία του με το αυτοκίνητό του και όταν αντίκρισε τους αστυνομικούς ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να τους ξεφύγει.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των ανθρώπων της Δίωξης Ναρκωτικών, που ύστερα από περιπετειώδη καταδίωξη κατάφεραν να συλλάβουν τον άνδρα σε αδιέξοδο αγροτικής οδού.

Σημειώνεται πως ο δράστης οδηγώντας το αυτοκίνητό του και προσπαθώντας να απεγκλωβιστεί από το αδιέξοδο, επιχείρησε να εμβολίσει το υπηρεσιακό όχημα και συγκρούστηκε με αυτό.

Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας

Όλη η επικαιρότητα