Ηλεία

Ηλεία: Ο Νίκος Κλάδης επέστρεψε σιδερένιος στα καθήκοντά του

Ακούστε το άρθρο

Ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηλείας κος Νίκος Κλάδης, που επέστρεψε «σιδερένιος» στα καθήκοντά του, μετά τη μικρή περιπέτεια υγείας που είχε και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, με χθεσινή επιστολή του, ευχαριστεί όλους όσους του στάθηκαν σε αυτή την περιπέτεια της υγείας του και κυρίως τους γιατρούς, τους νοσηλευτές  και το προσωπικό του νοσοκομείου.  Ευχαριστεί ειδικότερα τον διευθυντή της παθολογικής κλινικής κο Κώστα Αλεξοπούλο. Αναλυτικά το ευχαριστήριο του κου Κλάδη.

«Ύστερα από την ολιγοήμερη νοσηλεία μου στην κλινική Covid 1 του Γ.Ν. Πύργου, αισθάνομαι την ανάγκη να απευθύνω ευγνώμονες ευχαριστίες στους γιατρούς, το νοσηλευτικό αλλά και το προσωπικό του νοσοκομείου. Ειδικότερα, στο πρόσωπο του Διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής κ. Κώστα Αλεξόπουλου εκφράζω θερμές ευχαριστίες, σε όλους τους γιατρούς, στα πρόσωπα της Μαρίας, της Λευκής, του Γιώργου, της Θεώνης… εκφράζω ειλικρινείς ευχαριστίες στο νοσηλευτικό και άλλο προσωπικό. Η επιστημοσύνη τους, ο επαγγελματισμός τους, το υψηλό αίσθημα ευθύνης, η ενσυναίσθηση για τον πάσχοντα ασθενή αποτελούν εχέγγυα για την άρτια και ασφαλή νοσηλεία των ασθενών. Έχουν κερδίσει το σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μου.

Επιπλέον, θα ήθελα να εκφράσω εγκάρδιες ευχαριστίες σε όλους όσοι ανησύχησαν και εκδήλωσαν πραγματικό ενδιαφέρον για την υγεία τη δική μου αλλά και της συζύγου μου, η οποία επίσης νοσηλεύτηκε. Σε Βουλευτές του Ν. Ηλείας, στον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας, σε Πανεπιστημιακούς Δασκάλους, στον Περιφερειακό Διευθυντή Π.Ε & Δ.Ε Δυτικής Ελλάδας, σε Διευθυντές Εκπαίδευσης Π.Ε. και Δ.Ε, στο ΠΕΚΕΣ, σε Δημάρχους, Αντιδημάρχους, σε Διευθυντές/ντριες Προϊσταμένες/νους αλλά και εκπαιδευτικούς σχολικών μονάδων, σε γονείς, σε αγαπητούς φίλους εντός και εκτός Ηλείας καθώς και στην εφημερίδα «Πατρίς» αλλά και σε άλλα ΜΜΕ.

Ξεχωριστές εγκάρδιες ευχαριστίες στους συνεργάτες μου στη Διεύθυνση Π.Ε. Ηλείας για το ειλικρινές και αμείωτο ενδιαφέρον τους αλλά και την ψυχολογική υποστήριξη».

Όλη η επικαιρότητα