Categories: LifestyleSmile

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ανανεωμένη μετά τον χωρισμό της

Share

Η παρουσιάστρια του Pop Up, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, πρόσφατα απασχόλησε τα media με την προσωπική της ζωή, μετά τα δημοσιεύματα για τον οριστικό χωρισμό της από τον τράπερ, Snik.

Mια ιδιαίτερη περίοδο διανύει η γνωστή παρουσιάστρια, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία αυτές τις ημέρες ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της στον Alpha για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Πρόσφατα απασχόλησε την κοινή γνώμη μετά τα δημοσιεύματα για τον χωρισμό της από τον Snik. Μπορεί κανείς από τους δυο να μην έχει μιλήσει ανοιχτά -μέχρι σήμερα- για την απόφαση αυτή, ο χωρισμός τους επιβεβαιώθηκε και μέσω instagram μετά τη διαγραφή των κοινών τους φωτογραφιών από την πλευρά του ράπερ αλλά και το unfollow του.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όπως όλα δείχνουν έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και η νέα της δημόσια εμφάνιση μας άρεσε πολύ αφού εμφανίστηκε εμφανώς ανανεωμένη και με ανεβασμένη διάθεση.

Η παρουσιάστρια – μοντέλο βρέθηκε στο Κηποθέατρο Παπάγου το βράδυ της Τρίτης όπου και παρακολούθησε την παράσταση “Το νυφικό κρεβάτι” μαζί με την Έλενα Χριστοπούλου.

Πηγή: tlife.gr