Κόσμος

ΗΠΑ: Τραγικός θάνατος 15χρονης από κεραυνό την ώρα που κολυμπούσε

ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΜΕ ΚΕΥΡΑΥΝΟ
Ακούστε το άρθρο

Ένα 15χρονο κορίτσι από την Αλαμπάμα των ΗΠΑ βρήκε τραγικό θάνατο το περασμένο Σάββατο όταν χτυπήθηκε από κεραυνό την ώρα που κολυμπούσε έξω από την ακτή της Τζόρτζια.

Το αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό δέχτηκε ένα τηλεφώνημα για μια γυναίκα που πιθανόν να είχε χτυπηθεί ενώ κολυμπούσε στον ωκεανό, σύμφωνα με δήλωσή του που αναρτήθηκε στο Facebook.

Την ώρα που έφτασαν οι αστυνομικοί, το θύμα είχε μεταφερθεί από την παραλία και πυροσβέστες προσπαθούσαν να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Ο θάνατος του κοριτσιού δηλώθηκε στο νοσοκομείο.

«Συναντώντας την οικογένεια, οι αστυνομικοί έμαθαν ότι ήταν 15 ετών και επισκεπτόταν το Tybee Island από την Αλαμπάμα», αναφέρει η δήλωση.

«Οι άντρες και οι γυναίκες της πόλης του Tybee Island λυπούνται βαθιά για την απώλεια αυτής της νεαρής γυναίκας και οι καρδιές μας παραμένουν με την οικογένειά της και τους φίλους τους».

Η συγκινητική ανάρτηση συγκέντρωσε εκατοντάδες σχόλια, συμπεριλαμβανομένου ενός από κάποιον που είδε την τραγωδία να εκτυλίσσεται.

«Ήμουν στη βεράντα μου όταν αυτό συνέβη και ο χρόνος αντίδρασης των ναυαγοσωστών ήταν απίστευτος. Ήταν στο σημείο μέσα σε 15 δευτερόλεπτα μετά το χτύπημα του κεραυνού. Προσευχές για όλους όσους εμπλέκονται», έγραψε ο αυτόπτης μάρτυρας Sunny Ray.

«Η οικογένειά μου ήταν στην παραλία εκείνη την ώρα, όχι μακριά από αυτό το σημείο. Η οικογένειά μου θα θυμάται πάντα αυτή την οικογένεια για την τρομακτική απώλειά της», ανέφερε μια ακόμη αυτόπτης μάρτυρας, η Cindy Banister Heiman.

Ο θάνατος του κοριτσιού ήταν ο δεύτερος φέτος στις ΗΠΑ από κεραυνό. Την Τετάρτη, σύμφωνα με τη NY Post, o 70χρονος Michael Ward πέθανε όταν χτυπήθηκε από κεραυνό ενώ έπαιζε γκολφ στο Νιου Τζέρσεϊ.

Τα στοιχεία κάνουν λόγο για συνολικά 17 θανάτους από κεραυνό το 2020

Πηγή: newsbeast.gr

Όλη η επικαιρότητα