Lifestyle Smile

Ηρακλής Τσουζίνοβ: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον πατέρα του – «Θέλω να δει τι είχε και τι έχασε»

Ακούστε το άρθρο

Το βράδυ της Τρίτης, ο Ηρακλής Τσουζίνοβ στέφθηκε ο μεγάλος νικητής του GNTM 3 και βλέπει το όνειρο του για μια καριέρα στο χώρο της μόδας να είναι πιο κοντά από ποτέ.

Το νεαρό μοντέλο, το πρωί της Τρίτης, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «στη Φωλιά των ΚουΚου» για την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη.

Στη διάρκεια της συζήτησης του Ηρακλή Τσουζίνοβ με τους παρουσιαστές, Κρατερό Κατσούλη και Κατερίνα Καραβάτου υπήρξε και μια στιγμή ιδιαίτερα συγκινητική και αυτή ήταν όταν ο μεγάλος νικητής του GNTM 3 αναφέρθηκε στον πατέρα του που τον έχει εγκαταλείψει.

Ο Ηρακλής Τσουζίνοβ ανέφερε για τον πατέρα του: «Θα παραμείνει κύριος στόχος μου για πάντα, μέχρι να τα καταφέρω. Θέλω να καταφέρω σε ένα σημείο στη ζωή μου να φτάσω τόσο ψηλά, να με δει ακόμα και ο πατέρας μου που με έχει αφήσει για δικούς του λόγους και να καταλάβει την απώλειά του. Να καταλάβει τι είχε και τι άφησε.

Από όσο με θυμάμαι δεν έχω καμία επικοινωνία με τον μπαμπά μου. Αλλά δεν πολυενδιαφέρομαι κιόλας, γιατί έχω συνεχίσει τη ζωή μου. Θέλω να εκπληρωθεί το κάρμα. Να δει τι έχασε».

via

Όλη η επικαιρότητα