Ηλεία

Η Ένωση Ιατρών καλεί τις αρχές Σύσκεψη τις επόμενες μέρες για το παρόν και το μέλλον του Νοσοκομείου Αμαλιάδας

Ακούστε το άρθρο

Να γίνει πρόσκληση των αρχηγών των δημοτικών παρατάξεων  Ήλιδας, των προέδρων των επιστημονικών και άλλων συλλόγων του δήμου, καθώς και των Μ.Μ.Ε. του Νομού,  ώστε να παρουσιαστούν εκ νέου τα προβλήματα του Νοσοκομείου Αμαλιάδας με στόχο την από κοινού λήψη αποφάσεων, αποφάσισε χθες το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Ιατρών Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας.

Την Πέμπτη η Ένωση Ιατρών διενήργησε αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και λοιπών οργάνων και χθες πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της νέας διοίκησης, όπου πρόεδρος επανεξελέγη ο κ. Νίκος Σδούγας, κατά την συγκρότηση σε σώμα.

Στο νέο συμβούλιο μέλος εξελέγη και ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης, με την ιδιότητα του γιατρού!

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Σδούγας Νικόλαος

Αντιπρόεδρος: Παπαδόπουλος Φώτιος

Γραμματέας : Καραΐνδρος Κωνσταντίνος

Ταμίας: Παϊανίδη Ιοβάνα

Μέλη: Γαριός Κυριάκος, Φεκετέα Γαβριέλα, Λυμπέρης Ιωάννης.

Στην Ελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν: Σαϊνατούδη Ευθυμία και Πετροπούλου Διονυσία.

Αντιπρόσωποι στην ΟΕΝΓΕ εκλέχθηκαν: Σδούγας Νικόλαος και Καραΐνδρος Κωνσταντίνος.

Η σύσκεψη με τις αρχές θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες, αφού οι γιατροί και γενικότερα οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου, αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα στο έργο τους, όπως άλλωστε επεσήμαναν προ ημερών με επιστολή, αλλά και με απόφαση σχετικά με τις εφημερίες, θέτοντας ένα πλαίσιο προτάσεων, που θα συμβάλλουν σε πρώτη φάση στην ομαλή λειτουργία της νοσηλευτικής μονάδας και ζητώντας παράλληλα παρεμβάσεις από την Πολιτεία που θα αναβαθμίσουν το έργο της.

Όλη η επικαιρότητα