Lifestyle Smile

Η Αθηνά Παππά αποκαλύπτει πώς γλίτωσε τον βιασμό – «Ανέβηκα στο καπό του αυτοκινήτου αιμόφυρτη…»

Ακούστε το άρθρο

Η γνωστή ηθοποιός περιέγραψε καρέ καρέ καρέ πώς γλίτωσε τον βιασμό

Η ηθοποιός Αθηνά Παππά με αφορμή τις καταγγελίες συναδέλφων της μίλησε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” για την παρενόχληση που υπέστη εντός θεάτρου αλλά και για τον παραλίγο βιασμό της εκτός αυτού.

«Τον πρώτο σχεδόν βιασμό τον έχω περάσει στον δρόμο στα 18 μου»

«Τον πρώτο σχεδόν βιασμό τον έχω περάσει στον δρόμο στα 18 μου. Περπατούσα στον δρόμο με μια φίλη μου, μας είχε δώσει ο μπαμπάς μου λεφτά για να πάρουμε σουβλάκι, πέρασε ένα αυτοκίνητο και μας έβρισε, δεν δώσαμε σημασία. Γύρισαν πίσω, βγήκαν κάτι νταήδες από μέσα, ένας και μετά άλλοι τρεις και επειδή η φίλη μου λιποθύμησε γιατί έλεγαν αισχρόλογα που ούτε καν είχαμε ακούσει τότε, άρχισαν να με χτυπάνε πάρα πολύ, με σάπισαν στο ξύλο.

Η γυμναστική με έσωσε, οι κοιλιακοί μου. Ανέβηκα πάνω στο καπό του αυτοκινήτου αιμόφυρτη, γλίτωσα και ξύπνησα τη φίλη μου ενώ αυτοί το έσκασαν. Πρόλαβα να συγκρατήσω τον αριθμό της πινακίδας. Η φίλη μου δεν ήθελε να έρθει μαζί μου. Πήρα ένα ταξί, πήγα σε έναν ιατροδικαστή, έκανε καταγραφή και πήγα με τον πατέρα μου στην αστυνομία και κάναμε μήνυση κατ’ αγνώστων. Τους βρήκαν, αλλά δύο χρόνια πέρασα πολύ δύσκολα.

Καταδικάστηκαν φυσικά, βρήκαν ότι το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο και ότι ήταν έμποροι ναρκωτικών. Για δύο χρόνια με παρακολουθούσαν, έπαιρναν ανώνυμα τηλέφωνα στο σπίτι και έλεγαν ότι θα με σκοτώσουν και η αστυνομία καθόταν έξω από το σπίτι μου κάθε φορά που πήγαινα στο πανεπιστήμιο».

Ακούστε την περιγραφή της

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα