Αφιερώματα

Η Αλεξάνδρα Ούστα για τον Σάκη Μπουλά: Ο θάνατός του ήταν μεγάλο πένθος, έπρεπε να το ζήσω

Ακούστε το άρθρο

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε η ηθοποιός Αλεξάνδρα Ούστα, η οποία αναφέρθηκε στην πιο όμορφη περίοδο της ζωής της που είναι η περίοδος της μητρότητας, στον γιο της και το όνομα που του έδωσαν αλλά και για την μεγάλη απώλεια του πρώην συντρόφου της Σάκη Μπουλά.

Η εγκυμοσύνη και η γέννηση του γιου της

“Έκανα το τεστ, βγήκε θετικό κι είπα ας πάω να κοιμηθώ γιατί είναι νωρίς και θα το επεξεργαστώ αργότερα. Δεν κοιμήθηκα πήγα στον άντρα μου και μου είπε τι έχεις;

Η Αλεξάνδρα Ούστα για τον Σάκη Μπουλά: Ο θάνατός του ήταν μεγάλο πένθος, έπρεπε να το ζήσω

Όταν γέννησα, ξύπνησα από τα χαστουκάκια του γιατρού που μου έλεγε να σου ζήσει. Δυστυχώς πήρα τον γιο μου αγκαλιά μετά από τρεις ημέρες γιατί ήταν στην θερμοκοιτίδα προληπτικά. Μπέμπη δεν φώναζα ποτέ το παιδί, μπορεί κάποιες φορές χαριτολογώντας. Τον λέμε με το όνομά του Αύγουστος.

alexandra_ousta

Η έμπνευση ήταν η γιαγιά μου η Αυγουστίνα που δεν ζει πια και με αφορμή αυτό είπαμε ότι θα είναι ένα όνομα που θα του αρέσει και θα το εκτιμήσει στο μέλλον. Δεν θα τον βαφτίσουμε, έχουμε κάνει ονοματοδοσία κι είμαστε μια χαρά. “

alexandra_ousta

Ο θάνατος του Σάκη Μπουλά

Η ηθοποιός μίλησε για τον θάνατο του πρώην συντρόφου της Σάκη Μπουλά, για τον οποίο αρνήθηκε να μιλήσει και να το μοιραστεί δημοσίως.

“Δεν είχα ανάγκη να μοιραστώ με τον κόσμο αυτό το πράγμα. Ήταν ένα πένθος, έπρεπε να το βιώσω, να το ζήσω, να το περάσω και δεν ήθελα να υπάρχει γενική συμμετοχή. Μια απώλεια είναι ικανή να αλλάξει θεμελιωδώς τα πιστεύω και τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων οπότε άλλαξε πολύ ο τρόπος που βλέπω τα πράγματα και τη ζωή αντίστοιχα.”

MPOYLAS_OYSTA
MPOYLAS_OYSTA

Η σημαδιακή γέννηση του γιου της

Η Αλεξάνδρα Ούστα και ο Γιάννης Σαρακατσάνης έγιναν γονείς στις 21 Φεβρουαρίου του 2020, όταν ήρθε στον κόσμο ο γιος τους. Αν και ήταν προγραμματισμένο να γεννηθεί αργότερα, τελικά ο μικρός ήταν βιαστικός.

Σημειώνεται ότι ο πρώην σύντροφος της Ούστα, ο Σάκης Μπουλάς, πέθανε στις 21 Φεβρουαρίου του 2014. Την ίδια μέρα που ηθοποιός έξι χρόνια μετά έφερε στον κόσμο το παιδί της.

Ο σύζυγός της Αλεξάνδρας Ούστα Γιάννης Σαρακατσάνης είπε για αυτή τη σύμπτωση:

“Δεν μπορώ να μη δω κι εγώ αυτή τη σύμπτωση. Με συγκινεί κιόλας αυτή η σύμπτωση ομολογώ. Yπάρχουν κι άλλα πράγματα που συνέπεσαν την περίοδο της γέννησης του παιδιού. Εγώ πιστεύω ότι η ζωή συνεχίζεται, μου αρέσει ότι έπεσε αυτή η ημερομηνία και το μήνυμα που εξάγω εγώ μου αρέσει”.

via

Όλη η επικαιρότητα