Μεσσηνία

Η Αποκεντρωμένη έδωσε το «πράσινο φως» στο Δήμο Τριφυλίας για την αγορά οχημάτων

Ακούστε το άρθρο

Με εντολή του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων η αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια Εσωτερικής Λειτουργίας Γεωργία Πατακιάρα ενέκρινε την αγορά οχημάτων από το Δήμο Τριφυλίας για την ενίσχυση του υφιστάμενου στόλου του Δήμου.

Ειδικότερα, η αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια Εσωτερικής Λειτουργίας έχοντας υπόψη, μεταξύ άλλων, την αριθμ. 40/2020 Μελέτη της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Τριφυλίας με Θέμα: «Προμήθεια μηχανημάτων έργου και συνοδευτικού εξοπλισμού του Δήμου Τριφυλίας», από χρηματοδότηση του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», του Υπουργείου Εσωτερικών, ΣΑΤΑ & Πολιτική Προστασία, στην οποία συμπεριλαμβάνονται εκτός των άλλων και τα κάτωθι οχήματα, την αριθμ. 3318/22-03-2021 βεβαίωση της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Τριφυλίας, σύμφωνα με την οποία στον προϋπολογισμό οικ. έτους 2021 του Δήμου είναι εγγεγραμμένες οι κάτωθι πιστώσεις, για την κάλυψη των δαπανών των προμηθειών που αναφέρονται στην ανωτέρω μελέτη, το αριθμ. 3141/17-03-2021 έγγραφο του Δήμου Τριφυλίας, με το οποίο αιτείται την έγκριση αγοράς από το ελεύθερο εμπόριο, των ανωτέρω αναφερόμενων οχημάτων, για την ενίσχυση του υφιστάμενου στόλου του Δήμου και την αποδοτικότερη λειτουργία του έργου του, αποφάσισε τα εξής:

Εγκρίνει την αγορά από το ελεύθερο εμπόριο των κάτωθι οχημάτων, από το Δήμο Τριφυλίας, για την ενίσχυση του υφιστάμενου στόλου του Δήμου και την αποδοτικότερη λειτουργία του έργου του:

1. Δύο (2) μεταχειρισμένα πετρελαιοκίνητα απορριμματοφόρα οχήματα (μεταχειρισμένα πλαίσια), με καινούριες & αμεταχείριστες υπερκατασκευές τύπου πρέσας και σύστημα ανύψωσης κάδων, χωρητικότητας 16m3 έκαστο, μικτού φορτίου τουλάχιστον 18Ι, ωφέλιμου φορτίου τουλάχιστον 6,4π, αντιρρυπαντικής τεχνολογίας EURO 5 ή νεότερης, ονομαστικής ισχύος κατά DIN τουλάχιστον 250ΗΡ και ροπής 800Nm -συνολικού προϋπολογισμού: 240.560,00 (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

2. Τρία (3) μεταχειρισμένα πετρελαιοκίνητα φορτηγά (μεταχειρισμένα πλαίσια), με καινούριες αμεταχείριστες υπερκατασκευές ανατρεπόμενου τύπου, συνολικού μικτού φορτίου έκαστο τουλάχιστον 18π, αντιρρυπαντικής τεχνολογίας ΕΙΟ 5 ή νεότερης, ονομαστικής ισχύος κατά DIN τουλάχιστον 250ΗΡ και ροπής 800Nm -συνολικού προϋπολογισμού: 230.640,00 (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

3. «Ενα (1) μεταχειρισμένο πετρελαιοκίνητο ρυμουλκό (τράκτορας) τύπου 6Χ4, κατάλληλο για μικτό φορτίο συρμού 40.000kg, αντιρρυπαντικής τεχνολογίας ΕΠΟ 5 ή νεότερης & ισχύος τουλάχιστον 450 ίππων- προϋπολογισμού: 93.000,00 (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

4. «Ενα (1) καινούριο ημιρυμουλκούμενο όχημα μεταφοράς απορριμμάτων, το οποίο uα ρυμουλκείται & uα ελέγχεται από το ανωτέρω ρυμουλκό (τράκτορα) -προϋπολογισμού: 155.000,00 (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

φωτό αρχείου

via

Όλη η επικαιρότητα