Προγνωστικά

Η «γρανιτένια» Βόλφσμπουργκ και η εκδίκηση του… πρώην στο 4.00

Ακούστε το άρθρο

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Βόλφσμπουργκ, που έχει μπει σε τροχιά… Τσάμπιονς Λιγκ στην Bundesliga και δοκιμάζεται στο Μπίλεφελντ, από την Αρμίνια.

 

Όλα όσα θες να μάθεις για τα live casino

  1. Αρμίνια Μπίλεφελντ – Βόλφσμπουργκ (21:30)

Εντυπωσίασε στο προηγούμενο η Αρμίνια, περιορίζοντας την πρωτοπόρο Μπάγερν, σε 3-3, μέσα στο Μόναχο. Μάλιστα, στο ημίχρονο κέρδιζε με 2-0. Ο κίνδυνος είναι υπαρκτός όσο παραμένει στα μπαράζ παραμονής (16η θέση), πελαγοδρομεί αμυντικά εσχάτως, έχοντας δεχτεί 11 γκολ στις 3 τελευταίες αγωνιστικές. Αντιθέτως, η Βόλφσμπουργκ προέρχεται από αήττητο σερί 6 αγώνων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (5-1-0), διάστημα στο οποίο έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία της! Στόχος της να διατηρηθεί στην πρώτη τετράδα και να πάρει ένα εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Προγνωστικό: Η Αρμίνια είναι ανταγωνιστική στην έδρα της, τα δίνει όλα, όμως παραμένει ασταθής αμυντικά και δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, σε αντίθεση με τη Βόλφσμπουργκ που έχει άμυνα από… γρανίτη και μετρά 3 διαδοχικές εκτός έδρας νίκες. Στο 1.65 το διπλό, ανεβαίνει στο 2.02 αν το συνδυάσουμε με Over 1,5.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για στο Κουπόνι Στοιχήματος του Foxbet

 

Όλη η επικαιρότητα