Περίεργα

Η γυναίκα που έκανε τούρτα τον ίδιο της τον εαυτό (Video)

Ακούστε το άρθρο

Mια ζαχαροπλάστης από το Τέξας η Natalie Sideserf αποκάλυψε αυτή τη βδομάδα το κρυφό ταλέντο της παρουσιάζοντας τις μια πολύ πρωτότυπη τούρτα που είναι ακριβές ομοίωμα  του κεφαλιού της!

Το γλυκό της  είναι πιστό αντίγραφο μιας δικής της selfie και είναι τόσο ρεαλιστικό που  φαίνεται ακόμα και το eyeliner που χρησιμοποιεί στα μάτια της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Natalie Sideserf εκπλήσσει το διαδίκτυο με τις δημιουργίες της. Πολλοί είναι οι χρήστες του Tik Tok αλλά και του Twitter που τη γνωρίζουν μιας και στο παρελθόν έχει φτιάξει πολλά γλυκά που μοιάζουν να είναι αντικείμενα, όπως τσάντες, καθαριστικά, σφουγγάρια για τα πιάτα ακόμα και παπούτσια. Μέχρι και γλυκό – χαρτί υγείας έφτιαξε, για να εντυπωσιάσει τους followers της. Is It Cake? (Είναι όντως τούρτα😉 αναρωτιόντουσαν όλοι και το σχετικό hastag έγινε πολύ δημοφιλές.

Αυτή τη φορά όμως ξεπέρασε τον εαυτό της δίνοντας μια πιο προσωπική διάσταση στη ζαχαροπλαστική της. “Κάποιοι λατρεύουν αυτά που φτιάχνω και κάποιοι άλλοι τα απεχθάνονται” τονίζει η ίδια τονίζοντας όμως πως “Θα ήταν πολύ βαρετό αν άρεσαν σε όλους τα γλυκά μου”.

Δείτε το βίντεο:

Όλη η επικαιρότητα