Ψυχαγωγία

“Η εκπομπή δεν πάει καλά”: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τα πεσμένα νούμερα τηλεθέασης

Ακούστε το άρθρο

Κάθε αρχή και δύσκολη και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το ξέρει καλά αυτό, καθώς φαίνεται να δυσκολεύεται αρκετά στα νούμερα της τηλεθέασης με τη νέα της εκπομπή Pop Up.

Μάλιστα, οι πρώτες μέρες πήγαν τόσο άσχημα σε επίπεδο τηλεθέασης με το κανάλι να συζητά ήδη την αλλαγή ώρας αλλά και την αλλαγή περιεχομένου της εκπομπής.

Ωστόσο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μιλώντας στην κάμερα του Πρωινού ισχυρίστηκε ότι δεν γνωρίζει τίποτα και το κανάλι δεν την έχει ενημερώσει για καμία αλλαγή.

Την ώρα που οι φήμες των τελευταίων ημερών οργιάζουν για την αναζήτηση λύσεων από τον Alpha που θα δώσουν ανάσα στην εκπομπή, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ισχυρίζεται ότι δεν της έχει πει κανένας τίποτα.

iliana_papageorgiou

Είπε συγκεκριμένα στην κάμερα της εκπομπής:

“Εσείς τα διαβάζετε, εμένα δεν μου τα έχει πει κανένας, οπότε δεν ξέρω. Αλλαγές κάνουμε στην εκπομπή, αυτό είναι αλήθεια και το βλέπουμε όλοι, αλλά αυτά είναι πράγματα που δουλεύονται.

Έχει να κάνει με την μέρα, με τον καιρό, βλέπεις τι σου ταιριάζει και τι δεν σου ταιριάζει, μαθαίνεις… Πράγματα θα αλλάξουν γιατί πιστεύουμε κι εμείς ότι χρειάζεται”.

iliana_papageorgiou

Η κόντρα με τη Βίκυ Καγια

Όταν ερωτήθηκε για την κόντρα της με τη Βίκυ Καγιά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε ότι δεν το προκάλεσε η ίδια αυτό και πέταξε το μπαλάκι στην Καγιά.

“Δεν έχω προκαλέσει καμία κόντρα εγώ, γιατί δεν το έχω προκαλέσει, οπότε δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Έκταση πήρε γιατί το GNTM είναι ένα show που αγαπήθηκε, δεν έχει να κάνει με τα πρόσωπα.

GNTM

Με τη Βίκυ Καγιά μίλησα στο τρέιλερ που της έστειλα μήνυμα για καλή επιτυχία και καλή αρχή”.

via

Όλη η επικαιρότητα