Lifestyle Smile

Η Ελισάβετ αφαιρεί όλους τους τίτλους από τους Χάρι και Μέγκαν

Ακούστε το άρθρο

Σχεδόν ένα χρόνο μετά από την ρήξη με την γιαγιά και βασίλισσα Ελισάβετ ο Πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, είναι και επίσημα εκτός βασιλικής οικογένειας. Η απόφαση του ζευγαριού να προχωρήσει σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη με την γνωστή Αμερικανίδα παρουσιάστρια, Όπρα Γούινφρι, που θα μεταδοθεί στις 7 Μαρτίου, φαίνεται πως επίσπευσε τις ενέργειες από την πλευρά του παλατιού.

Aφαιρέθηκαν οι τίτλοι από το «απείθαρχο ζεύγος»

Τα ανάκτορα του Μπάκινχαμ διευκρινίζουν ότι αφαιρούνται οι επίτιμοι τίτλοι από το «απείθαρχο» ζεύγος το οποίο αποφάσισε να τραβήξει τον δρόμο των κοινών θνητών… «Μετά την αποχώρησή τους από τα καθήκοντα της βασιλικής οικογένειας, δεν είναι δυνατό να διατηρήσουν τις ευθύνες που απορρέουν από τις θέσεις αυτές και την προσφορά στο δημόσιο βίο.» Το ζευγάρι χάνει μεταξύ άλλων τον τίτλο του Βασιλικού Θεάτρου αλλά και τον τιμητικό τίτλο της Βρετανικής πολεμικής αεροπορίας.

Χάρι και Μέγκαν απάντησαν με ένα καρφί. «Όλοι μας μπορούμε να διάγουμε βίο προσφοράς. Η προσφορά είναι παγκόσμια.»

Το έκπτωτο ζευγάρι θα διατηρήσει τον ουσιαστικό τίτλο του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσσεξ αλλά όπως διευκρίνισε το παλάτι δεν θα μπορεί να χρησιμοποιεί του τίτλους της αυτής μεγαλειότητας.

Όλη η επικαιρότητα