Media

Η εξομολόγηση του Αντώνη Τσαπατάκη για το τροχαίο που τον καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι

Ακούστε το άρθρο

Το δικό τους «Σημείο συνάντησης» θα βρουν η Τάμτα και ο Αντώνης Τσαπατάκης στον «αέρα» της ΕΡΤ1 το βράδυ της Δευτέρας.

Δυο άνθρωποι από δυο εντελώς διαφορετικούς χώρους, μια ποπ τραγουδίστρια και ένας αθλητής, έδωσαν ραντεβού στο πλατό της εκπομπής, στις 00.15 ακριβώς.

Οι δυο τους θα συζητήσουν τη θεμελιώδη σημασία τού να προσπαθείς και να πετυχαίνεις.

Ο Αντώνης Τσαπατάκης θα μιλήσει εντελώς απενοχοποιημένα για το ατύχημα που είχε σε ηλικία 18 ετών και τον καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι.

Στο βίντεο που εξασφάλισε το newsbeast.gr θα ακούσετε τον Αντώνη Τσαπατάκη να εξομολογείται πως είναι πολύ χαρούμενος γιατί έχει βρει νόημα στη ζωή του μετά το ατύχημα που είχε.

«Πολλές φορές με ρωτάνε, αν δεν σου είχε συμβεί το ατύχημα πώς βλέπεις τη ζωή σου; Εγώ τη βλέπω, ότι δεν θα ήταν όπως είναι τώρα, με την έννοια ότι είμαι πολύ χαρούμενος που μου έτυχε αυτό. Δεν εύχομαι σε κανέναν να βιώσει τέτοιες καταστάσεις για να μπορέσει να γίνει ώριμος άνθρωπος. Εύχομαι όμως, ο κάθε άνθρωπος να μπορέσει να μετατρέψει το ατύχημα σε ευτύχημα. Να μπορέσει να μετατρέψει την αλλαγή της ζωής μέσω του ατυχήματος που έτυχε σε μένα και να πει ότι κάθομαι στο καρότσι μου και ξέρω ότι η ζωή μου έχει καλύτερη ποιότητα από αυτή που μπορούσε να έχει» αναφέρει ο Αντώνης Τσαπατάκης.

Όλη η επικαιρότητα