Ηλεία

Η Ηλεία τα πάει καλά στην μάχη με τον ιό – Ένας μόνο ασθενής στην κλινική covid-19

Ακούστε το άρθρο

Πριν από λίγες εβδομάδες η κλινική covid-19 του Γενικού Nοσοκομείου Πύργου είχε γεμίσει από ασθενείς, με τους ιατρούς και τους νοσηλευτές που εργάζονται σε αυτή, αλλά και στη μονάδα ΜΕΘ, να καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια για να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες τους στους ασθενείς προκειμένου αυτοί να επιστρέψουν πολύ σύντομα υγιέστατοι κοντά στους δικούς τους.

Πλέον αυτή η εικόνα έχει αλλάξει εντυπωσιακά, αφού στην κλινική covid-19 χθες νοσηλευόταν μόνο ένας ασθενής, ενώ δεν υπάρχει κανένας ασθενής στη μονάδα ΜΕΘ covid-19.

Φυσικά το ότι ο ιός έχει «αποδυναμωθεί» στην Ηλεία, δεν πρέπει να προκαλέσει κανέναν εφησυχασμό, αφού αν δεν υπάρξει η ανάλογη προσοχή, μπορεί τα κρούσματα να αυξηθούν και πάλι και να έχουμε εκ νέου αύξηση ασθενών στο νοσοκομείο του Πύργου, κάτι που φυσικά το απεύχονται όλοι.

Η Ηλεία από την έναρξη του 2021 τα πάει πάρα πολύ καλά στη «μάχη» κατά του ιού, άλλωστε έχουμε και την έξοδο του πρώτου ασθενή από τη μονάδα ΜΕΘ και αυτή η κατάσταση θα πρέπει να παραμείνει έως ότου «απελευθερωθεί» όλη η Ελλάδα από τον κορωνοϊό.

Όλη η επικαιρότητα