Περίεργα

Η Λένα Ντάναμ χρησιμοποίησε αληθινές νεκρές γάτες στο νέο της σίριαλ

Ακούστε το άρθρο

Άγριο κράξιμο στην ηθοποιό Λένα Ντάναμ αφού φαίνεται πως  ενέκρινε την χρήση πραγματικών νεκρών γατών σε μια σκηνή από την επερχόμενη τηλεοπτική της σειρά.

Τι συνέβη στην επίμαχη σκηνή;

Την Τρίτη, το HBO Max επιβεβαίωσε στο Variety ότι δύο κομπάρσοι έφυγαν από το σετ του «Generation» , όπου η Ντάναμ εργάζεται ως παραγωγός, αφού ανακάλυψαν ότι θα έπρεπε να παίξουν με πραγματικά πτώματα γάτας κατά τη διάρκεια μιας σκηνής σε μια τάξη βιολογίας γυμνασίου.

Ωστόσο, η αποκάλυψη εξόργισε γρήγορα τους ακτιβιστές των δικαιωμάτων των ζώων. Ωστόσο, η Ντάναμ απάντησε στη διαμάχη εξηγώντας ότι δεν ήταν στο σετ των γυρισμάτων, καθώς εκείνη την στιγμή βρισκόταν στο Λονδίνο σκηνοθετώντας τη νέα της ταινία, Catherine, Called Birdy.

«Είμαι αφοσιωμένη στη ζωή μου και εργάζομαι με αρχές, την ανθρώπινη και ηθική μεταχείριση των ζώων», δήλωσε η Ντάναμ σε δήλωση που εκδόθηκε. «Δεν χρησιμοποιώ ποτέ πτώματα ζώων σε καμία από τις παραγωγές μου, δεν ήμουν παρούσα στη σκηνή και δεν γνώριζα ότι χρησιμοποιήθηκαν σε μια σκηνή που έγινε πρόσφατα, όπου απεικονίζεται μια εργασία στην τάξη της βιολογίας.»

Η Ντάναμ συνέχισε επίσης να λέει ότι «η επίμαχη σκηνή θα κοπεί από το σόου.»

via 

Όλη η επικαιρότητα