Ηλεία

Η Μέλισσα έκανε την έκπληξη δίνοντας «ηχηρή απάντηση» στον ιό

Ακούστε το άρθρο

Για μία ακόμη φορά η κοινότητα Μέλισσας στον Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης και η άξια Πρόεδρός του, η πάντα αεικίνητη Αλεξάνδρα Λυκοκανέλλου μας εξέπληξαν ευχάριστα και έδειξαν ότι η πανδημία δεν μπορεί να σταματήσει τη θέλησή μας για δημιουργικότητα έστω και υπό αυτές τις συνθήκες.

Έτσι λοιπόν έξω από το γραφείο της Τοπικής Κοινότητας η πρωτοβουλία της Προέδρου και των ικανότατων συνεργατών αλλά και εθελοντών της «έσπασε» τη μελαγχολία των ημερών, και κάτω από το φως Χριστουγεννιάτικων Αστεριών μια ανθρώπινη και ζεστή νότα εορταστική, περίμενε τους κατοίκους!..

Γλυκίσματα και αναψυκτικά με ποτά είχαν πάρει τη…θέση τους για τον κόσμο, σε ανάλογο περιβάλλον, με όμορφα Χριστουγεννιάτικα Τραγούδια.

Μια πραγματικά ευχάριστη ατμόσφαιρα για όλους στο χωριό και βεβαίως πάντα με την εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων που επέβαλλε το πρωτόκολλο.

Οι κάτοικοι είχαν την ευκαιρία μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα να ανταλλάξουν ευχές τόσο με την κα Λυκοκανέλλου όσο και μεταξύ τους, ενώ η Χριστουγεννιάτικη βραδιά έκλεισε εντυπωσιακά με τα κάλαντα που είπαν τα παιδιά της Μέλισσας. Και όχι μόνο! Η Πρόεδρος που δείχνει κάθε φορά την αγάπη της για τον τόπο της με πράξεις και ενέργειες κοινωνικής αλληλεγγύης κρατώντας «ζωντανές» τις παραδόσεις μας πρόσφερε σε κάθε παρευρισκόμενο συμβολικό δώρο ένα Αλεξανδρινό.

Και όλοι μαζί ευχήθηκαν του χρόνου οι εκδηλώσεις να γίνουν χωρίς περιορισμούς και μέτρα για ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία.

Όλη η επικαιρότητα