Προγνωστικά

Η Μπέτις κυνηγάει το Europa League και η Γρανάδα παίζει το τελευταίο της χαρτί

Ακούστε το άρθρο

Με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr ο σημερινός αγώνας της La Liga Μπέτις-Γρανάδα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του

Μπέτις εναντίον Γρανάδα απόψε (22:00) στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας. Και οι 2 ομάδες θέλουν μόνο τη νίκη σ’ ένα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι.

Η Μπέτις προέρχεται από 6 σερί ισοπαλίες, βρίσκεται στην 7η θέση που οδηγεί στο Conference League και στόχος της είναι να τερματίσει στην 6η θέση ώστε να παίξει στο Europa League.

Η Γρανάδα έχει 6 πόντους λιγότερους και παίζει το τελευταίο της χαρτί για την Ευρώπη. Με νίκη θα μειώσει στους 3 πόντους τη διαφορά από τη Μπέτις και θα ελπίζει να την περάσει στις 3 τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Στην τελευταία έξοδό της κέρδισε με 1-2 τη Μπαρτσελόνα, αλλά ακολούθησε η εντός έδρας ήττα με 0-1 από την Κάντιθ.

Ο αγώνας Μπέτις-Γρανάδα προσφέρεται με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Τριάδες και πολλαπλά σκορ με ενισχυμένες αποδόσεις

Καθημερινά στο Pamestoixima.gr θα βρείτε τριάδες και πολλαπλά σκορ για επιλεγμένα παιχνίδια με ενισχυμένες αποδόσεις.

Σήμερα προσφέρονται τα πολλαπλά σκορ 3-1, 2-2 και 1-2 για τον αγώνα της Premier League Φούλαμ-Μπέρνλι.

Η τριάδα περιλαμβάνει τα Over 2,5 γκολ στον αγώνα Φούλαμ-Μπέρνλι, το Goal στο παιχνίδι Μπέτις-Γρανάδα και τα Over 9,5 κόρνερ στο ματς Πόρτο-Φαρένσε.

Τα σουτ της Μπέτις και οι ασίστ του Τζόρνταν Κλάρκσον

Το Pamestoixima.gr προσφέρει και ειδικές αγορές Cross Sports, τη δυνατότητα δηλαδή στοιχηματισμού σε υποθετικά στοιχήματα τα οποία συνδυάζουν ομάδες και αθλητές από διαφορετικά σπορ.

Σήμερα οι παίκτες του Pamestoixima.gr μπορούν να ποντάρουν αν θα είναι περισσότερα τα συνολικά σουτ της Μπέτις στην εστία στον αγώνα της La Liga με την Γρανάδα ή οι συνολικές ασίστ του Τζόρνταν Κλάρκσον στο παιχνίδι του ΝΒΑ Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Γιούτα Τζαζ.

Όλη η επικαιρότητα