Lifestyle

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχασε 14 κιλά και εξήγησε το γιατί

Ακούστε το άρθρο

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες ηθοποιούς και μάλιστα το τελευταίο διάστημα είναι στην ομάδα της πρωινής εκπομπής «Τhe Booth» στο Open.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

It ‘s The Booth time! 🐯 #tunein #askmeanything #ninjamom @opentvthebooth

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penelope (@penelopeanastasopoulou) στις

H ηθοποιός, η οποία κατά καιρούς έχει αναφερθεί στα κιλά της και γενικότερα στα γυναικεία ζητήματα, που αφορούν το body shaming, έχασε 14 κιλά και αναφέρθηκε και στο λόγο που το έκανε. Ειδικότερα, στον αέρα της εκπομπής της, μιλώντας με τον Μάκη Δελαπόρτα, είπε:

«Έχω χάσει 14 κιλά. Να πούμε όμως γιατί; Γιατί εγώ αγαπούσα το σώμα μου και πριν και το αγαπώ και τώρα. Για σένα το έκανα, γιατί η αλήθεια είναι ότι επειδή μου ζήτησες να είμαι σε αυτή την παράσταση και μου ζήτησες να χορεύω και να τραγουδάω και να φοράω πολλά φτερά και με ήθελες λίγο σαν τις παλιές πρωταγωνίστριες. Mου είπες ότι ήθελες να αδυνατίσω και μπήκα στη διαδικασία και το έκανα και χαίρομαι πολύ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η αλήθεια είναι πως η Πηνελόπη φαίνεται πολύ ανανεωμένη. Όπως έχουμε ξανά πει, αν η απώλεια κάποιων κιλών μας προσφέρει καλύτερη αυτοπεποίθηση, τότε στα πλαίσια μιας σωστής διατροφής μπορούμε να το πετύχουμε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σήμερα είναι γιορτή για μενα όχι μόνο γιατί έχω γενέθλια. Κάθε φορά που θέλω κάτι βάζω τον εαυτό μου στη διαδικασία να το πετύχω. Έχω λοιπόν ένα όμορφο κουτί και μέσα βάζω χαρτάκια με διάφορους στόχους. Κάθε γενέθλια που ερχονται το ανοίγω και τσεκάρω τι έχω καταφέρει. Σήμερα λοιπόν στα 43α μου γενέθλια γιορτάζω την ευτυχία μου!❤️ Ο πιο μεγάλος μου στόχος ήταν και θα είναι αυτός. Ο στόχος ήταν να έχω ενα σύντροφο να με νοιώθει, παιδιά υγιή και χαρούμενα, σώμα υγιές και ενεργό, νου το ίδιο και δουλειά να αγαπώ με συναδέλφους που θα περνάμε ωραία. Σήμερα τα έχω όλα. Γιορτάζω! Είμαι πλήρης, χαρούμενη και έτοιμη για άλλα καινούρια και μεγαλα! Σας ευχαριστώ και ανταποδίδω τις ευχές σε όσους μου έχετε ήδη ευχηθεί και σε όσους θα μου ευχηθείτε κάτω από αυτό το ποστ! 🦢 Σας αγαπώ! #birthdaygirl #showgirl #43yearsyoung #mom #mamaknowsbest #mamasingsfire #ninjamom

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penelope (@penelopeanastasopoulou) στις

via

Όλη η επικαιρότητα