Προγνωστικά

Η φόρμα της Λιντς και η επιστροφή της Λίβερπουλ

Ακούστε το άρθρο

Με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr ο σημερινός αγώνας της Premier League Λιντς-Λίβερπουλ στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του

Η Λιντς έκανε τη μεγάλη έκπληξη στην προηγούμενη αγωνιστική της Premier League. Κέρδισε με 1-2 τη Μάντσεστερ Σίτι και επιβεβαίωσε την πολύ καλή φόρμα στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα. Συμπλήρωσε 3 σερί νίκες και ανεβαίνει στη βαθμολογία.

Η Λίβερπουλ αποκλείστηκε από το Champions League. Έμεινε στο 0-0 στη ρεβάνς με τη Ρεάλ, από την οποία είχε ηττηθεί με 3-1 στη Μαδρίτη. Ρίχνει πλέον το βάρος της στο Πρωτάθλημα για να μπει στην τετράδα και να επιστρέψει στη νέα σεζόν στο Champions League.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στο σημερινό αγώνα της Premier League Λιντς-Λίβερπουλ (22:00) στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Κάθε ημέρα τριάδες, πολλαπλά σκορ και Cross Sports

Στο Pamestoixima.gr θα βρείτε κάθε ημέρα τριάδες και πολλαπλά σκορ για επιλεγμένους αγώνες με ενισχυμένες αποδόσεις.

Σήμερα προσφέρονται τα πολλαπλά σκορ 1-0, 1-1 και 1-2 για τον αγώνα Λιντς-Λίβερπουλ.

Η τριάδα με ενισχυμένη απόδοση περιλαμβάνει τα Over 2,5 στο παιχνίδι Λιντς-Λίβερπουλ, το Goal στο παιχνίδι Λεγκανές-Πονφεραντίνα και τα Over 8,5 κόρνερ στο ματς Αλμερία-Εσπανιόλ.

Προσφέρονται και ειδικές αγορές Cross Sports, ο στοιχηματισμός δηλαδή σε υποθετικά στοιχήματα τα οποία συνδυάζουν ομάδες και αθλητές από διαφορετικά σπορ.

Σήμερα οι παίκτες του Pamestoixima.gr μπορούν να ποντάρουν αν θα είναι περισσότερα τα συνολικά γκολ στο παιχνίδι της Premier League Λιντς-Λίβερπουλ ή οι συνολικές ασίστ του Ντόντε Ντι Βιτσέντζο στον αγώνα του NBA Μιλγουόκι Μπακς-Φοίνιξ Σανς.

Οι προσφορές του Pamestoixima.gr στην εμβόλιμη αγωνιστική

Από αύριο έως την Πέμπτη θα διεξαχθεί εμβόλιμη αγωνιστική στα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους, στον αγώνα της Premier League, Τσέλσι-Μπράιτον (Τρίτη, 22:00), στα παιχνίδια των play off της Super League, Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης (Τετάρτη, 17:15), Άρης-ΠΑΟΚ (19:30), ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (Τετάρτη, 21:30) και της Serie A, Ρόμα-Αταλάντα (Πέμπτη, 19:30).

Όλη η επικαιρότητα