Κόσμος

Η 19χρονη που παντρεύτηκε 61χρονο: Η οικογένειά μου είχε καλέσει την αστυνομία

Ακολούθως στη σκηνή βγήκε η Πέγκυ Ζήνα που ευχαρίστησε το κοινό (ανάμεσα στο οποίο βρισκόταν και ο Ηλείος μουσικοσυνθέτης Ηλίας Ανδριόπουλος),
βέρες γάμου
Ακούστε το άρθρο

Η σχέση ανάμεσα σε μια έφηβη 19 ετών και ενός 61χρονου κατέληξε τελικά σε γάμο, έχοντας προηγουμένως αντιμετωπίσει την άρνηση της οικογένειας της κοπέλας που έφτασε μέχρι να καλέσει και την αστυνομία για να τους αποτρέψει.

Σύμφωνα με τη Mirror, η Audrey Cheyenne-Smiley Moon, 19 ετών, γνώρισε τον Kevin, 61 ετών, στο site γνωριμιών Badoo τον Ιανουάριο του 2020. Η 19χρονη ενθουσιάστηκε με το προφίλ του Κέβιν, ο οποίος εργάζεται ως στρατιωτικός, όπως και η ίδια, ενώ όταν τελικά συναντήθηκαν από κοντά, συμφώνησαν πως πρόκειται για έρωτα με την πρώτη ματιά.

Ο Kevin που έχει ήδη δύο παιδιά, ηλικίας 23 και 16 ετών, υποστηρίζει ότι εγκρίνουν απόλυτα τη σχέση του με τη 19χρονη. Δεν συνέβη όμως το ίδιο με τους γονείς της, οι οποίοι είναι 38 και 43 ετών, μικρότεροι δηλαδή από τον σύντροφό της.

Η έφηβη αρχικά κράτησε μυστική τη νέα της σχέση λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας, αλλά τελικά τους το είπε τον Αύγουστο του περασμένου έτους. Εκείνοι αντέδρασαν

Η 19χρονη που παντρεύτηκε τον 61: Εχθρική η οικογένεια για τη σχέση

Η οικογένειά μου ήταν εξαιρετικά εχθρική όταν τους το είπα, αναφέρει η 19χρονη, καθώς τους έστειλα μήνυμα όταν ήμασταν μακριά με αποτέλεσμα όταν επιστρέψαμε στο σπίτι να βρούμε αστυνομικούς να μας περιμένουν απ’ έξω.

Επί τρεις ημέρες οι γονείς της 19χρονης αντιμετώπιζαν εχθρικά τον σύντροφό της, λέγοντας πως είναι απαίσιο αυτό που γίνεται, ωστόσο, πλέον τον έχουν εγκρίνει και τον συμπαθούν.

«Δεν έχουμε ακούσει ακόμη αρνητικά σχόλια από αγνώστους, ωστόσο κάποιοι μας κοιτάζουν περίεργα, αλλά συνήθως δεν μας πειράζει. Επικεντρωνόμαστε στον εαυτό μας» υποστήριξε η 19χρονη.

Οι νεόνυμφοι παντρεύτηκαν σε ένα μικρό παρεκκλήσι στη Νεβάδα την 1η Αυγούστο

Όλη η επικαιρότητα