Ελλάδα

Θάνατος 16χρονης στα Τρίκαλα: «Την κόρη μου την σκότωσαν κάπου αλλού, θέλω να βρεθεί η αλήθεια»

Ακούστε το άρθρο

Κορυφώνεται η αγωνία για τον θάνατο – μυστήριο της 16χρονης από τα Τρίκαλα.

Την εμπλοκή ενός 30χρονου ομοεθνούς της, τον οποίο η 16χρονη συναντούσε συχνά το τελευταίο διάστημα, εξετάζουν οι Αρχές στα Τρίκαλα, προκειμένου να λύσουν τον γρίφο της μυστηριώδους «αυτοκτονία» της κοπέλας από την Αλβανία, σύμφωνα με το Star.

Έτσι, αν και αρχικά ο θάνατος της κοπέλας αποδόθηκε σε αυτοκτονία λόγω πτώσης από την εκκλησία του Προφήτη Ηλία, ο φάκελος της υπόθεσης παραμένει ανοιχτός και εμπλουτίζεται συνεχώς από νέα στοιχεία, όπως ένα αποκαλυπτικό βίντεο με τις τελευταίες κινήσεις της 16χρονης που έχει στα χέρια της η Αστυνομία, όπως αποκάλυψε η Realnews την Κυριακή. Ο πατέρας της 16χρονης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star έκανε λόγο για σκηνοθετημένη αυτοκτονία.

«Την κόρη μου την σκότωσαν κάπου αλλού και την κουβάλησαν και την έβαλαν εκεί. Δούλεψαν με σχέδιο. Θέλω να βρεθεί η αλήθεια» είπε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας. «Χάλια είμαστε όλοι. Έφυγε ένα λουλουδάκι. Το στόμα της μύριζε γάλα. Ακόμα δεν είχε κλείσει τα 16 της χρόνια. Σε μια εβδομάδα, 10 μέρες θα έκλεινε τα 16» τόνισε.

via

Όλη η επικαιρότητα