Ελλάδα

Θήβα: «Έφυγε» από κορωνοϊό και η μητέρα της 15χρονης Μαργαρίτας

Ακούστε το άρθρο

Διπλή τραγωδία για την οικογένεια στην Θήβα που έχασε το παιδί της μόλις 15 ετών, την Μαργαρίτα από κορωνοϊό. Μετά από 40 ημέρες νοσηλείας στην εντατική και η μητέρα της Μαργαρίτας έχασε την μάχη με τον ιό όπως μετέδωσε ο ANT1. 

Την δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε η θεία της Μαργαρίτας με ανάρτησή της στα social media. Έγραψε:

Το χρονικό της διπλής τραγωδίας 

Το 16χρονο κορίτσι «έσβησε» από τον κορωνοϊό μέσα σε μερικές μέρες. Την ώρα που έφευγε από την ζωή η μητέρα της ήταν διασωληνωμένη στον Ευαγγελισμό.

Η 16χρονη από τη Θήβα που είχε κολλήσει κορωνοϊό, όπως και η μητέρα και ο πατέρας της, άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα της Τετάρτης (03.02.2021). Ήταν μέχρι τότε το νεαρότερο θύμα της πανδημίας στη χώρα μας.

«Εμένα δεν θα μου το φέρει κανένας το κοριτσάκι μου πίσω. Δεν μπόρεσε να ζήσει ούτε την παιδική του ηλικία…», έλεγε ο τραγικός πατέρας.

Ο άνθρωπος που έχασε παιδί και σύζυγο, το πιο τραγικό πρόσωπο αυτής της ιστορίας, μιλώντας εκείνες τις μέρες στο Live News έλεγε ότι η σύζυγός του του είχε εκμυστηρευθεί όταν έμαθε πως νοσεί η ίδια από κορoνοϊό ότι φοβόταν  πως δεν θα ξαναδεί τα παιδιά της.

«Μου είπε «δεν θα ξαναδώ τα παιδιά μου» και της λέω «σταμάτα, μην λες βλακείες» και η αγάπη μας και η προσευχή μας δεν θα σε αφήσουν και την Τρίτη το πρωί μου είπαν ότι τη διασωλήνωσαν», έλεγε.

Η μητέρα δεν έμαθε ποτέ ότι η κόρη της είχε πεθάνει.

Πηγή: newsit.gr

Όλη η επικαιρότητα