Θαν. Αντωνόπουλος: «Η Κυπαρισσία έχει όλες τις προϋποθέσεις για την κατάκτηση του τίτλου!»

Share

Ο Α.Ο. Κυπαρισσίας μετά τις πρώτες 7 αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Α’ Τοπικής κατηγορίας βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 18 βαθμούς (στα 6 ματς που έδωσε έχει το απόλυτο στις νίκες ) και θεωρείται δε από πολλούς ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στη Γ` Εθνική κατηγορία.

Η τριφυλιακή ομάδα έχει ένα ποιοτικό ρόστερ ενώ ο Βαρδαίος προπονητής της, Ηλίας Φωτόπουλος, δημιούργησε ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο δεν πρωταγωνιστεί μόνο στην Α’ Τοπική αλλά και στο κύπελλο Μεσσηνίας (στην Δ` φάση κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την Ομόνοια ).

Ένας από τους πρωταγωνιστές της εφετινής πορείας του Α.Ο. Κυπαρισσίας είναι ο Θανάσης Αντωνόπουλος.

Ο έμπειρος  Αμαλιαδαίος μέσοεπιθετικός  που βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ στην Α’ Τοπική με 9 γκολ μίλησε για τους στόχους του ΑΟΚ:

« Έχουμε κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής και είναι κάτι που το περιμέναμε. Δουλέψαμε πολύ σκληρά στην προετοιμασία με το προπονητικό τιμ και αυτό βγαίνει στους αγώνες. Έχουμε μόνο νίκες μέχρι τώρα ενώ σε ορισμένα ματς σημειώσαμε μεγάλα σκορ. Σίγουρα το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Εμείς θα προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για κάθε αγώνα, έχοντας ως στόχο μόνο τη νίκη. Η ομάδα της Κυπαρισσίας έχει όλες τις προϋποθέσεις για να πάρει την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία. Η διοίκηση έχει κάνει μια μεγάλη επένδυση, υπάρχει ένας πολύ έμπειρος προπονητής ο κ. Ηλίας Φωτόπουλος και το ρόστερ απαρτίζουν αρκετοί έμπειροι ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί σε υψηλές κατηγορίες», ανέφερε ο Θαν. Αντωνόπουλος, ενώ στην ερώτηση για το ποίες άλλες ομάδες θεωρεί ως συνδιεκδικήτριες του τίτλου στην Α’ τοπική, απάντησε:

«Η Εράνη Φιλιατρών, ο Πανθουριακός, η Α.Ε. Μάνης και ο Ακρίτας Κορώνης είναι δυνατές ομάδες και θεωρώ θα βρεθούν στις υψηλές θέσεις. Την Α.Ε. Μάνης την αντιμετωπίσαμε πρόσφατα και ήταν ο πιο δύσκολος αντίπαλος που είχαμε μέχρι τώρα. Πιστεύω πως η ομάδα που θα έχει διάρκεια θα αναδειχθεί τελικά πρωταθλήτρια. Το πρωτάθλημα έχει 34 αγωνιστικές. Δεν θα παίξουν μεγάλο ρόλο τα αποτελέσματα στα ντέρμπι αλλά στα πιο εύκολα θεωρητικά ματς».

Για την παρουσία του στον Α.Ο.Κ. ο «Φίγκο» δήλωσε:

« Ήρθα το καλοκαίρι στον Α.Ο. Κυπαρισσίας για να τη βοηθήσω να πετύχει τους υψηλούς στόχους του. Προσπαθώ σε κάθε αγώνα για το καλύτερο. Μέχρι τώρα έχω σημειώσει 9 γκολ και είμαι στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ στο πρωτάθλημα. Το πιο σημαντικό πάντως είναι η ομάδα ν’ ανέβει κατηγορία, κάτι που θα αποτελέσει δικαίωση για τη διοίκηση  η οποία έχει δαπανήσει κάποια χρήματα».

Ο Θανάσης Αντωνόπουλος έχει αγωνιστεί για αρκετά χρόνια σε σημαντικές ομάδες της Ηλείας, όπως ο Αστέρας Αμαλιάδας και ο Πανηλειακός (επίσης παλιότερα φόρεσε την φανέλα του Απόλλωνα Αθηνών, αλλά και της Καλαμάτας). Σε ερώτησή μας για τις διαφορές του μεσσηνιακού και του ηλειακού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, απάντησε:

«Καταρχάς στη Μεσσηνία υπάρχουν αρκετές δυνατές ομάδες με καλές έδρες. Επίσης σε ορισμένες ομάδες αγωνίζονται ποδοσφαιριστές που παλιότερα έπαιξαν σε υψηλές κατηγορίες. Όσον αφορά τώρα στην Ηλεία έχω να πω ότι υπάρχουν καλές ομάδες, ενώ οι υποδεέστερες θεωρητικά στηρίζουν πολλά στον παράγοντα έδρα. Βέβαια υπάρχει και μεγάλο πρόβλημα με τα γήπεδα τα οποία δεν έχουν καλό αγωνιστικό χώρο».

Τέλος ο Θανάσης Αντωνόπουλος στέλνει το δικό του μήνυμα για την επιβολή της καραντίνας που είχε ως συνέπεια την αναστολή των τοπικών πρωταθλημάτων:

«Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να επιστρέψουμε σύντομα στην αγωνιστική δράση. Εμείς ως ποδοσφαιριστές θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας κάνοντας αυτό που μας αρέσει. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα τηρούμε τα μέτρα που έχουν επιβληθεί».