Προγνωστικά

Θα σκοράρει απόψε η Λίβερπουλ;

Ακούστε το άρθρο

Τότεναμ-Λίβερπουλ με πολλές προσφορές από το Pamestoixima.gr

Τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος χωρίς να βρει δίχτυα και 5 χωρίς να κερδίσει συμπλήρωσε η Λίβερπουλ. Ο Μανέ στις 27 Δεκεμβρίου πέτυχε το τελευταίο γκολ των πρωταθλητών Αγγλίας στην εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Γουέστ Μπρομ.

Η ομάδα του Κλοπ απομακρύνθηκε από την κορυφή της βαθμολογίας μετά την ήττα-σοκ με 0-1 από τη Μπέρνλι. Θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες στην προσπάθειά της να ξεκινήσει αντεπίθεση. Θα καταφέρει να σκοράρει, για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος στο 2021, απόψε (22:00) κόντρα στην Τότεναμ;

Η ομάδα του Μουρίνιο προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 1-3 κατά της ουραγού Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Συμπλήρωσε 4 παιχνίδια αήττητη με 2 νίκες και 2 ισοπαλίες. Έχει 1 πόντο λιγότερο από τη Λίβερπουλ και με νίκη σήμερα θα την περάσει στη βαθμολογία. Ο Μουρίνιο έχει δημιουργήσει καλή παράδοση κόντρα στη Λίβερπουλ. Σε 14 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις έχει πετύχει 7 νίκες και ηττήθηκε μόλις 2 φορές.

Περισσότερες από 300 στοιχηματικές επιλογές

Το Pamestoixima.gr προσφέρει για το σημερινό ντέρμπι της Premier League Τότεναμ-Λίβερπουλ περισσότερες από 300 στοιχηματικές επιλογές, 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του και το «Money Back», για το οποίο ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Με ενισχυμένη απόδοση προσφέρονται και τα πολλαπλά σκορ 2-1, 2-2 και 1-2.

Καθημερινά στο Pamestoixima.gr θα βρείτε τριάδες και πολλαπλά σκορ για επιλεγμένους αγώνες με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Τα σκορ για τον αγώνα Παναιτωλικός-Ατρόμητος

Σήμερα προσφέρονται τα πολλαπλά σκορ 1-0, 1-1 και 1-2 για το παιχνίδι της Super League Παναιτωλικός-Ατρόμητος, καθώς και 2 τριάδες.

Η πρώτη τριάδα αποτελείται από τα Over 4,5 κόρνερ στον αγώνα Τότεναμ-Λίβερπουλ, το Goal στο παιχνίδι Σαν Πάουλι-Μπόχουμ και τα Over 3,5 γκολ στο ματς Άγιαξ-Βίλεμ.

Η δεύτερη τριάδα έχει την νίκη του Παναιτωλικού με ισόπαλο το πρώτο ημίχρονο στον αγώνα με τον Ατρόμητο, το No Goal στο παιχνίδι Σπάρτα Ρότερνταμ-Τβέντε και τα 4-6 γκολ στο ντέρμπι Τότεναμ-Λίβερπουλ.

Όλη η επικαιρότητα