Προγνωστικά

Θα χάσει, αλλά μπορεί να σκοράρει!

Ακούστε το άρθρο

Η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ Τουρκίας ολοκληρώνεται με τον αγώνα της Μπεσίκτας με την Αναντολού Εφές. Οι γηπεδούχοι είναι στην τελευταία θέση της κατάταξης, χωρίς νίκη και η Εφές είναι στην κορυφή με 4-0.

Γράφει ο Στέφανος Μαρολαχάκης

Εδώ θα βρεις τα καλύτερα προγνωστικά για στοιχημα β εθνικη

Η Μπεσίκτας διανύει μία σεζόν με ιδιαιτερότητες, αφού έχει ένα ρόστερ γεμάτο με νέους παίκτες, καθώς τα οικονομικά της ομάδας ήταν σε οριακό επίπεδο. Επειδή, όμως, τα αποτελέσματα σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές έδειχναν ότι με αυτή την ομάδα θα πήγαινε απευθείας για υποβιβασμό, μέσα στην εβδομάδα απέκτησε τον Τζέιμς Μπλάκμον, έναν Αμερικανό γκαρντ που πέρυσι είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στην Ιταλία με την Τρέντο.

Σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές, η Μπεσίκτας έχει δείξει ότι είναι μια ομάδα που έχει κυρίως πρόβλημα στην άμυνα, αλλά στην επίθεση με τον έναν ή τον άλλο τρόπο καταφέρνει να φτάσει σε αξιοπρεπή επίπεδα στο σκοράρισμά της. Από την στιγμή που θα παίξει και ο Μπλάκμον, θεωρώ ότι θα την δούμε ακόμα πιο βελτιωμένη σε αυτόν τον τομέα.

Η Εφές, είναι μια ομάδα που ακόμα και χωρίς τον Σέιν Λάρκιν προσπαθεί να ανεβάζει το τέμπο του αγώνα, πηγαίνοντας σε γρήγορες επιθέσεις. Δεν είχε αγώνα για την EuroLeague την εβδομάδα που μας πέρασε, οπότε δεν υπάρχει κούραση και ο Αταμάν θα δει το σημερινό ματς ως μια ευκαιρία για να βρουν οι παίκτες τους ρυθμό εν όψει του ματς της Παρασκευής με τον Ολυμπιακό.

Εκτίμηση: Πιστεύω ότι η Εφές δεν θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα κόντρα στην Μπεσίκτας, αλλά οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν να σκοράρουν περισσότερους από 70.5 πόντους στο 1.86..

Διαβάστε περισσότερα για τα Προγνωστικά Μπάσκετ στο Foxbet.gr

Όλη η επικαιρότητα