Smile Ψυχαγωγία

Θεοφανία Παπαθωμά – Νέα φωτογραφία από τα παρασκήνια στις «Άγριες Μέλισσες»

Λίγο πριν οι «Άγριες Μέλισσες» επιστρέψουν στην μικρή οθόνη η τηλεοπτική «Βιολέτα», Θεοφανία Παπαθωμά, δίνει στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μια πρώτη γεύση από τα παρασκήνια
Ακούστε το άρθρο

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες της παραγωγής για τον τρίτο κύκλο της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και τα πρώτα επεισόδια αναμένεται να προβληθούν τον Σεπτέμβρη.

Η ιστορία του τρίτου κύκλου της επιτυχημένης σειράς θα εξελιχθεί στα μαύρα χρόνια της νεότερης ελληνικής ιστορίας, την περίοδο της δικτατορίας, και οι δημιουργοί της, η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης, έχουν αντλήσει στοιχεία και μαρτυρίες και από αληθινά γεγονότα, όπως έχουν κάνει και στους προηγούμενους κύκλους της σειράς.

Οι νέοι ήρωες θα δρομολογηθούν συγκλονιστικές εξελίξεις και αναμένεται είτε να αγαπηθούν είτε να μισηθούν για τις πράξεις τους είτε και τα δύο μαζί, καθώς το «χτίσιμο» των χαρακτήρων τους είναι πολυεπίπεδο.

Τα γυρίσματα για το νέο κύκλο της σειρά, συνεχίζονται πυρετωδώς και η Θεοφανία Παπαθωμά ανέβασε την πρώτη φωτογραφία της από το Διαφάνι η οποία είναι άκρως αποκαλυπτική.

Η «Βιολέτα» μετά τον συγκλονιστικό θάνατο του Μιλτιάδη πλέον είναι μία άλλη, έχοντας βάψει τα μαλλιά της ξανθά.

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε πει για τον ρόλο που έχει αναλάβει στις Άγριες Μέλισσες: 

«Η πορεία της Βιολέτας, προς το παρόν, είναι άγνωστη, τώρα γράφεται. Έχω κι εγώ την ίδια αγωνία να μάθω τι θα απογίνει αυτή η ηρωίδα και πώς θα συμπορευτούμε τη νέα χρονιά».

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Θεοφανία Παπαθωμά στο Instagram:

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα