Ελλάδα

Θεσσαλονίκη – Θάνατος Βούλγαρου οπαδού: Προφυλακιστέος ο κατηγορούμενος

Ακούστε το άρθρο

Στη Θεσσαλονίκη το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών αποφάσισε με βούλευμά του την προφυλάκιση του 49χρονου φίλαθλου του ΠΑΟΚ. Ο κατηγορούμενος εμπλέκεται στην υπόθεση με τη θανατηφόρα παράσυρση του 28χρονου Βούλγαρου Τόσκο Μποτζατζίτσκι.

Για την υπόθεση που είχε συγκλονίσει τη Θεσσαλονίκη το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο τάχθηκε υπέρ της πρότασης της εισαγγελέως μετά τη διαφωνία με την ανακρίτρια.

Η δεύτερη ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 49χρονος και η πρώτη να παραμείνει προσωρινά κρατούμενος μέχρι να δικαστεί, όπως σημειώνει το GRTimes.

Κατά την απολογία του, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες λέγοντας ότι βρισκόταν στη σημείο αλλά ότι δεν συμμετείχε στο περιστατικό που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Βούλγαρου οπαδού. Επίσης ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν αυτός που κινητοποίησε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι συμμετείχαν στο επεισόδιο.

Η 27χρονη οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε τον Βούλγαρο, μετά από το επεισόδιο, παραμένει προφυλακισμένη καθώς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο διέταξε την εξακολούθηση της προσωρινής κράτησης που της επιβλήθηκε, μετά την απολογία της.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη τον Ιανουάριο του 2020 έξω από το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Όλη η επικαιρότητα