Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο άνδρας που απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει

Ακούστε το άρθρο

Πριν από λίγο παραδόθηκε ο άντρας που απειλούσε να αυτοκτονήσει πέφτοντας από την ταράτσα δωδεκαόροφης πολυκατοικίας στην οδό Λαγκαδά

Ενώ βρισκόταν στην ταράτσα του κτιρίου για σχεδόν πέντε ώρες, παραδόθηκε στους διαπραγματευτές με τους οποίους μιλούσε.

Αυτήν την ώρα γίνεται προσαγωγή του στο οικείο αστυνομικό τμήμα για να γίνει καταρχάς εξακρίβωση των στοιχείων του χωρίς να είναι γνωστό μέχρι στιγμής εάν θα σχηματιστεί σε βάρος του κάποια δικογραφία

Δείτε βίντεο από την προσαγωγή του:

Από το μεσημέρι 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας ανέβηκε περίπου στις 12.45 στο κτήριο και τηλεφώνησε στο 100 λέγοντας μόνο «θα πέσω από τη 12όροφη», κλείνοντας το κινητό του.

Στη συνέχεια φέρεται να πέταξε το πουκάμισό του από ψηλά ενώ, κατά άλλες πληροφορίες, του έφυγε από τα χέρια το κινητό τηλέφωνο  με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και να καταστραφεί ολοσχερώς.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα από την πρώτη στιγμή, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, η Πυροσβεστική καθώς και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Πάνω στην ταράτσα βρίσκονται μαζί με τον άνθρωπο που απειλεί να πέσει στο κενό, δύο διαπραγματευτές και ένας συντονιστής.

Ο άντρας  ήταν σε συνεχείς συνομιλίες με τους διαπραγματευτές της αστυνομίας ενώ κατά διαστήματα σηκωνόταν προκαλώντας ανησυχία καθώς καθότανστη γωνία της ταράτσας εδώ και ώρες, κινδυνεύοντας να ζαλιστεί και να χάσει την ισορροπία του.

Λόγω του ότι βρισκόταν στη γωνία της ταράτσας και καθώς η πυλωτή στη συγκεκριμένη πολυκατοικία έχει υπερυψωμένο υπόστεγο δεν ήτανδυνατή η τοποθέτηση προστατευτικού πλέγματος από την Πυροσβεστική.

Δείτε βίντεο από την ώρα που βρισκόταν ακόμη πάνω στην ταράτσα της οικοδομής:

Πηγή: grtimes.gr

Όλη η επικαιρότητα