Ηλεία

Θετική στον κορωνοϊό εργαζόμενη στον ΟΤΕ Αμαλιάδας – Το υποκαταστήματα παραμένει κλειστό

Ακούστε το άρθρο

Θετική στον κορωνοϊό, βρέθηκε μια εργαζόμενη του υποκαταστήματος Αμαλιάδας της  Cosmote, η οποία την Τετάρτη υποβλήθηκε σε τεστ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Μάλιστα, θετικοί βρέθηκαν και οι γονείς της, ενώ χθες, σύμφωνα με πληροφορίες, υποβλήθηκε σε τεστ ένα ακόμη άτομο του οικογενειακού της περιβάλλοντος, στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης.

Από την Τετάρτη το πρωί το υποκαταστήματα Αμαλιάδας  παραμένει κλειστό. Από χθες το πρωί υπήρχε αναρτημένη ειδοποίηση στην είσοδο, ότι το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό λόγω απολύμανσης, με την ανησυχία σε πελάτες και γενικότερα στους πολίτες της ευρύτερης περιοχής της Αμαλιάδας να είναι έντονη.

Μέχρι χθες βράδυ δεν είχε υπάρξει επίσημη, γραπτή ανακοίνωση από την εταιρεία, ενώ η εφ. «Πατρίς» επικοινώνησε με τον διευθυντή του υποκαταστήματος , ο οποίος δεν θέλησε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει ότι υπάρχει κρούσμα.  Χωρίς γραπτή ανακοίνωση η εταιρεία, πάντως,  επιβεβαιώνει ότι υπάρχει ένα κρούσμα στο υποκατάστημα Αμαλιάδας και ακολουθούνται οι πολιτικές υγείας και ασφάλειας της εταιρείας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Πολιτείας με το κλείσιμο και την απολύμανση σε όλους τους χώρους.

Τονίζεται δε, ότι το υποκατάστημα θα ανοίξει σύντομα, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και για τις μέρες που θα παραμείνει κλειστό, οι καταναλωτές θα μπορούν να εξυπηρετούνται από το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Εκτός  από την έντονη ανησυχία για τυχόν  διασπορά, κατά την χθεσινή ημέρα διάχυτος ήταν ο εκνευρισμός στους πολίτες της Αμαλιάδας, αφού τουλάχιστον ένας εργαζόμενος του υποκαταστήματος  αυτό το διήμερο κυκλοφορούσε κανονικά στην πόλη, ενώ  πήγε και το παιδί του στο σχολείο, αν και θα έπρεπε τουλάχιστον ο ίδιος ως εργαζόμενος να παραμείνει σε κατ’ οίκον καραντίνα, και ηθικά όλη η οικογένειά του…

Όλη η επικαιρότητα