Χωρίς κατηγορία Ψυχαγωγία

Θετικοί στον κορονοϊό Ζαρίφη και Ράμμος – Σε καραντίνα 15 ημερών όλο το J2US

Ακούστε το άρθρο

Δεν πρόκειται να βγει στον “αέρα” του OPEN το J2US ούτε αυτό το Σάββατο αλλά ούτε και το επόμενο λόγω νέων κρουσμάτων κορωνοϊού μεταξύ των συμμετεχόντων.

Όπως έκανε γνωστό ο Νίκος Κοκλώνης, παρουσιαστής και παραγωγός της εκπομπής, η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Αναστάσιος Ράμμος βγήκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, το J2US να μην βγει ούτε το επόμενο Σάββατο, όπως ανέφερε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

“Πήραμε την απόφαση και για 15 μέρες κλεινόμαστε σπίτι μας όλοι, καλού κακού. Δεν θα έχουμε J2US ούτε την επόμενη εβδομάδα. Σήμερα δυστυχώς είχαμε άλλα δύο θετικά αποτελέσματα, τα οποία είχαν βγει αρνητικά. Δεν ξέρουμε πού κόλλησαν. Εμείς πρέπει να πάρουμε πάλι όλες τις προφυλάξεις, άρα 15 μέρες δεν βγαίνει τίποτα στον αέρα, κανένα γύρισμα, κανένα show. Όλοι ασυμπτωματικοί, όλοι μια χαρά και αυτό είναι που πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας” δήλωσε ο Νίκος Κοκλώνης.

“Αυτός ο ιός είναι τόσο κοντά μας που μπορεί να μη νιώθουμε τίποτα, να μη φαίνεται τίποτα, να είμαστε μια χαρά και τελικά να βγούμε θετικοί και να το μεταδίδουμε. Άρα, αποστάσεις, τεστ και μάσκες. Εγώ πήρα την απόφαση να μην κρύψουμε ούτε ένα περιστατικό, αυτό έχει τα καλά του και τα κακά του γιατί καταλαβαίνεις ότι πάρα πολλοί θα ήθελαν να αποκρύψουν κάποια κρούσματα για πολλούς λόγους”, είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

Θετικός στον κορωνοϊό και ο Τρύφωνας Σαμαράς

Θετικός στον κορωνοϊό είναι και ο Τρύφωνας Σαμαράς όπως αποκάλυψε χθες ο ίδιος μέσω βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

“Καλό σας βράδυ. Δυστυχώς σήμερα, πριν από λίγο, διαγνώστηκα ότι είμαι και γω θετικός στον Covid. Παρά τα τόσα τεστ που κάναμε και στο J2US και στο Style Me Up είναι πάρα πολύ εύκολο να κολλήσεις. Αισθάνομαι καλά τώρα, είχα λίγο πυρετό αλλά όλα καλά. Σας αγαπώ καλό βράδυ” ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός κομμωτής.

via

Όλη η επικαιρότητα