Categories: Ηλεία

Θετικός στο 2ο ΕΠΑΛ… έκλεισε το Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας!

Share

Ένας μαθητής της τρίτης τάξης του 2ου ΕΠΑΛ Αμαλιάδας, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, με την ανησυχία να είναι έκδηλη, αφού ο συγκεκριμένος μαθητής τις προηγούμενες μέρες αθλούνταν στο Αθλητικό Κέντρο της πόλης!

Τα μαθήματα στο σχολείο του, έτσι κι αλλιώς  συνεχίζονται μέσω webex,  από την αρχή της εβδομάδας, σύμφωνα με την σχετική απόφαση για τα Λύκεια.

Ανησυχία, ωστόσο, προκαλεί, και η παρουσία του στις αρχές της εβδομάδας στο Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας, όπου αθλήθηκε ως μεμονωμένος, χωρίς να ανήκει, σύμφωνα με πληροφορίες, σε κάποιον σύλλογο. Κατά την παρουσία του στον χώρο υπήρχαν κι άλλα άτομα πάντως και κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει αν και σε ποια απόσταση βρέθηκαν με τον μαθητή, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του και δεν παρουσιάζει σοβαρά συμπτώματα.

Από χθες αργά το μεσημέρι, οπότε και έγινε γνωστό το αποτέλεσμα του τεστ, έκλεισε και το Αθλητικό Κέντρο, στο οποίο θα γίνει απολύμανση, ενώ οι αθλητές ενημερώνονταν από τους προπονητές συλλόγων  για το γεγονός, αναμένοντας νεότερα σήμερα.

Σήμερα το πρωί διενεργούνται rapid test στο Περιφερειακό Ιατρείο Εφύρας, με τους κατοίκους στην ευρύτερη περιοχή να είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι. Αρκετοί είναι αυτοί που μιλούν για κρούσματα κυρίως στην περιοχή της Εφύρας, ενώ οι γονείς έχουν ζητήσει να σταματήσει η λειτουργία του Γυμνασίου και τα μαθήματα να συνεχιστούν με τηλεκπαίδευση.