Ελλάδα Ηλεία

Θλίψη για τον 38χρονο που υπέστη αλλεργικό σοκ – Από την Αμαλιάδα η σύζυγός του

Ακούστε το άρθρο

Η γιορτή μετατράπηκε σε θρήνο!

Σοκ προκάλεσε και στην Αμαλιάδα, ο θάνατος του 38χρονου από αλλεργικό σοκ και συγκεκριμένα από κατανάλωση γαρίδας  ανήμερα την Καθαρά Δευτέρα στον Βαρνάβα  Μαραθώνα Αττικής! Ο 38χρονος πατέρας δύο μικρών παιδιών, διατηρούσε  άρρηκτους δεσμούς  με την Αμαλιάδα, αφού η σύζυγός του είναι από την Αμαλιάδα.

Η οικογένεια του άτυχου 38χρονου βρίσκονταν στο σπίτι τους στον Βαρνάβα, τρώγοντας σαρακοστιανά και ξαφνικά ένοιωσε μεγάλη αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του!

Σύμφωνα με πληροφορίες,  ο 38χρονος πέθανε μέσα σε περίπου 15 λεπτά από την ώρα που έβαλε μια  γαρίδα στο στόμα του, με κάποιες πληροφορίες να «μιλούν» ότι είχε αντιμετωπίσει παλαιότερα αλλεργία σε θαλασσινά,  σαφώς σε  ήπια μορφή.

Μέσα σε λίγα λεπτά άρχισε να πρήζεται, και συγγενικό του πρόσωπο – σύμφωνα με πληροφορίες- έτρεξε σε φαρμακείο για αντιαλλεργιογόνα ένεση, αλλά δυστυχώς ήταν κλειστό!

Οι δικοί του άνθρωποι προσπαθούσαν απεγνωσμένα να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ είχαν ειδοποιήσει ασθενοφόρο. Λίγο αργότερα, στο σπίτι έφτανε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες  και τον γιατρό να καταβάλλουν προσπάθεια να τον επαναφέρουν. Μάταια όμως, ο 38χρονος δεν αντιδρούσε…

Όταν αργότερα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου, απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Χθες το πρωί έγινε γνωστό στην Αμαλιάδα ποιος ήταν ο 38χρονος από τον Μαραθώνα που υπέστη αλλεργικό σοκ.  Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην Αμαλιάδα, όπως και η οικογένεια της συζύγου του, και μάλιστα είχε δημιουργήσει πολλές φιλίες, αφού επισκέπτονταν συχνά την περιοχή, κυρίως τα καλοκαίρια.

Ήταν μηχανολόγος-μηχανικός  και ζούσε στον Βαρνάβα μαζί με την γυναίκα του και τις δύο κόρες τους.

Η εφ. «Πατρίς» εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του.

Όλη η επικαιρότητα