Ποδόσφαιρο

Θλίψη: Πέθανε στα 31 του ο Μοχάμεντ Αμπαρούν

Ακούστε το άρθρο

Ο πρώην αρχηγός της εθνικής Μαρόκου, Μοχάμεντ Αμπαρούν δεν άντεξε την άνιση μάχη με τον καρκίνο κι έφυγε σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Ακόμα μια δυσάρεστη είδηση για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, καθώς η Ρίζεσπορ ανακοίνωσε την απώλεια του Αμπαρούν, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα από τη στιγμή που εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα.

Αυτό συνέβη τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ στα τέλη του Οκτωβρίου κι αφού είχε δεχθεί την πρώτη θεραπεία, ο ίδιος είχε ανακοινώσει ότι η υγεία του πήγαινε από το καλό στο καλύτερο. Παράλληλα έδωσε και την υπόσχεση για γρήγορη επιστροφή στις εκδηλώσεις της ομάδας του.

Δυστυχώς για εκείνον, όμως, η κατάστασή του επιδεινώθηκε πολύ γρήγορα, με αποτέλεσμα να μπει ξανά στο νοσοκομείο τις τελευταίες εβδομάδες, όπου τελικά δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Στην καριέρα του είχε επίσης αγωνιστεί στις Μορεϊρένσε και Μόγκχρεμπ Τετουάν (κατέκτησε μαζί της δύο πρωταθλήματα), ενώ στη 10ετή παρουσία του στα γήπεδα πρόλαβε να λάβει μέρος σε 216 αγώνες, έχοντας να επιδείξει, αν και αμυντικός, 11 γκολ και 4 ασίστ.

Πηγή: Newsbomb.gr

Όλη η επικαιρότητα